Homepage  / Știri / Televiziune

Cătălin Botezatu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”, în locul lui Răzvan Ciobanu. Când începe noul sezon

Cătălin Botezatu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”, în locul lui Răzvan Ciobanu. Când începe noul sezon
3

de Redactia Tvmania

Un nou sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” va începe la Kanal D luni, 22 ianuarie. Sub numele de „Bravo, ai stil! All Stars”, emisiunea va aduce în competiție „cele mai puternice concurente din sezoanele precedente ale show-ului”, se arată într-un comunicat de presă al postului.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu se va alătura juriului „Bravo, ai stil! All Stars”. Creatorul de modă îl înlocuiește pe Răzvan Ciobanu, care și-a anunțat plecarea din juriul emisiunii la începutul lunii.

„Postura mea alături de jurați sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar și ceilalti membri ai juriului vor avea în mine un partener,  un susținător, un prieten, care,  însă,  nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu în ultimul rând, la styling „, a declarat Cătălin Botezatu.

„Pot fi un ac în coastele tuturor!”

Cunoscutul designer a mai pășit în platoul „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat, iar despre această experiență spune că a fost una extraordinară.

„Am mai fost în emisiune, m-am simțit minunat. Iar dacă atunci eram un invitat pasager, acum devin membru permanent al juriului. Pot fi un ac în coastele tuturor!”, a adăugat Catalin Botezatu. 

Emisiunea, în noua formulă, va fi difuzată în fiecare zi,  de luni până vineri, de la 16:30. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton