Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Cătălin Botezatu râde la glumele cu el

INTERVIUL ALTFEL. Cătălin Botezatu râde la glumele cu el

de Redactia Tvmania

Designerul (care este jurat în cadrul reality-show-ului “Mi-s de la ţară” de la Prima) visa să devină actor când era mic şi îi place să se uite la documentare în timpul liber. Şi poate nu ştiaţi! Râde la glumele lui Dezbrăcatu’ de la “Cronica Cârcotaşilor”.

Săptămâna asta te-a uimit la TV: “Prostia şi prostituţia morală care se fac la televiziune din ce în ce mai des în ultima perioadă.”

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost: “Nu mă prea prinde mai nimic cu adevărat. Sunt prea multe emisiuni frivole, astfel că prefer să mut pe posturi externe nişate precum Discovery, History sau Travel Channel.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare “Mihai Bendeac”, pentru că “este trăsnit”.

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare: “Show-ul lui Ellen DeGeneres pentru că e plin de viaţă şi are numai invitaţi de calitate. Nu găseşti nici un fel de bârfă ieftină, gratuită. Ellen este foarte haioasă, prezintă situaţiile de viaţă aşa cum sunt ele, promovează oamenii şi valorile. E foarte amuzantă.”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este: “Nu merg la cinema fără să citesc cronicile şi să urmăresc trailerul întâi pentru că nu îmi permit să îmi pierd timpul.”

Cel mai recent ai dat search pe Google la: “Am primit invitaţia la “Miami Fashion Week” şi am căutat informaţii despre festival pe Internet.”

Un bilet RATB costă: “Ştiu că există un bilet unic pentru RATB şi metrou care costă cinci lei. Nu merg cu mijloacele de transport în comun, însă am auzit acest lucru la televizor.” (n.r. – Un bilet costă 1,3 lei)

În copilărie ai jucat, la serbare, rolul lui… “Am fost Zorro, sultan, prinţ şi personaje din piese de teatru.”

În copilărie visai că atunci când vei creşte mare vei deveni: “actor”.

Prima ta amintire din copilărie este: “Cele mai îndepărtate şi frumoase sunt legate de vacanţele petrecute la bunica mea din Alexandria,  care mă răsfăţa foarte tare.”

Cel mai de preţ obiect pe care îl posezi este: “Un ceas primit cadou de la un prieten drag.”

Dacă mâine te-ai trezi şi ai fi Bruce Willis: “M-aş întreba cum este să fii Botezatu în România.”

Vacanţa perfectă înseamnă pentru tine: “Alături de persoana iubită, departe de civilizaţie, telefoane şi orice comunicare cu România.”

Gadgetul la care visezi momentan este: “Nu visez la nici un gadget. Nu am această pasiune.”

Cea mai bună glumă pe care o ştii este: “Mă amuză bancurile cu Botezatu şi îmi plac bancurile şi glumele spuse de Mirela Vescan (make-up artist- n.r.) şi Dezbrăcatu’.”

Comedia la care râzi mereu e: “Comedia vieţii de zi cu zi.”

Filmul pe care îl revezi de Sărbători, în fiecare an, cu plăcere este: “De Paşte revăd “Iisus din Nazareth”, chiar dacă l-am urmărit până acum de zeci de ori, iar de Crăciun evit să văd filme de gen pentru că nu întotdeauna am starea necesară. Am amintiri triste din perioada Crăciunului. În plus, Crăciunul este bine să îl petreci cu persoana iubită. Şi de prea puţine ori s-a întâmplat acest lucru până acum.”

Cel mai tare erou de acţiune din filme este “James Bond”.

Pe o scară de la 1 la 10, cât eşti de celebru: “Depinde cât pot să urc pe scară. De multe ori staţionez, apoi urc, apoi sunt nevoit să mai cobor câteva trepte. Cred că undeva la 8.”

Plăcerea ta vinovată la TV este: “Să urmăresc documentare. Aş sta o zi întreagă. De multe ori se întâmplă să mă prindă atât de tare, încât întârzii la întâlniri.”

Ce ştii să faci mai bine decât toţi cunoscuţii tăi: “Fiecare este bun în ceea ce face, dacă are talent şi munceşte foarte mult. Vreau să cred că fac bine ceea ce fac. Pentru mine nu există sâmbătă şi duminică, iar ziua de lucru începe dimineaţa devreme şi se termină seara târziu. În ochii persoanelor dragi vreau să fiu cel mai bun. Asta contează pentru mine.”

Cel mai interesante locuri din Bucureşti sunt: “Străzile încărcate de istorie, dar şi viaţa de noapte din Bamboo.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton