Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu l-a numit „pervers” pe Măruță: „Așa am făcut din cauza ei”

Cătălin Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu l-a numit „pervers” pe Măruță: „Așa am făcut din cauza ei”
5

de Redactia Tvmania

Cătălin Botezatu a intervenit în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță, explicând cum ar fi procedat el în această situație, dar și ce ar fi trebuit să facă fosta lui iubită pentru a evita un conflict de acest fel.

Bianca Drăgușanu l-a făcut „pervers” și „viclean” pe prezentatorul de la PRO TV. Asta după ce zilele trecute a fost invitată în cadrul emisiunii acestuia, iar întrebările puse de prezentator i s-au părut prea incomode, potrivit libertatea.ro.

Cătălin Botezatu, practic cel care a lansat-o pe Bianca Drăgușanu în showbiz, nu este de acord deloc cu atitudinea fostei sale iubite. Creatorul de modă consideră că blondina ar fi trebuit să părăsească imediat emisiunea, în loc să facă ulterior scandal și să-l jignească pe Cătălin Măruță, scrie cancan.ro.

„Dacă a simțit că i s-a lezat imaginea trebuia să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea. Eu așa am făcut, culmea, din cauza ei, la o altă emisiune TV. Nu e nevoie de mahalagisme, în astfel de situații”, a declarat Cătălin Botezatu.

Bianca Drăgușanu, despre Cătălin Măruță: ”Fusesem anunțată că este un pervers”

Bianca Drăgușanu a reacționat după ce a fost extrem de deranjată de întrebările acide adresate de Cătălin Măruță, în direct la TV, deși fusese asigurată de producătorul show-ului PRO TV că vor fi evitate subiectele mai delicate:

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarul despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva.

Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta…Facerea de bine e…”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru impact.ro.

bianca-dragusanu-258767007_401756808257820_6086565270896550359_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton