Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Kate Middleton și Meghan Markle la funeraliile Reginei. A desființat-o pe Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Kate Middleton și Meghan Markle la funeraliile Reginei. A desființat-o pe Carmen Iohannis
9

de Roxana Mirea,

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a analizat ținutele purtate de Kate Middleton, Meghan Markle și Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Înmormântarea monarhului a avut loc luni, 19 septembrie, în Marea Britanie.

Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Kate Middleton

Kate Middleton a îmbrăcat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a o haină neagră, pe care a accesorizat-o cu o pălărie cu boruri largi, cu un voal plasat peste boruri. De asemenea, Prințesa de Wales a purtat un colier cu patru rânduri de perle și cu un diamant în centru, care i-a aparținut reginei. Cătălin Botezatu a comentat ținuta lui Kate Middleton și a precizat că aceasta a avut prea multe accesorii.

„Kate este prea accesorizată. Cerceii care sunt lungi, cu perle mari la gât. Prea multe accesorii. Acestea ar fi trebuit să fie simple, aproape inexistente. Este permisă doar o broșă!

Kate este mult mai bine îmbrăcată, în schimb. Are mâinile acoperite de un pardesiu negru tip rochie. Pălăria e simplă, elegantă. La ea există și o voaletă, e bine. Lungimea ținutei este corectă!”, a explicat Cătălin Botezatu, pentru click.ro.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cătălin Botezatu nu a lăudat-o nici pe Meghan Markle

Meghan Markle a purtat tot o ținută neagră pentru înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Rochia lungă, sub formă de capă, i-a lăsat la vedere brațele dezgolite. Soția Prințului Harry și-a accesorizat și ea ținuta cu bijuterii simple, o pereche de cercei rotunzi și o brățară aurie.

„Meghan este foarte bine accesorizată. Cerceii sunt foarte discreți, din perle, are și o pălărie elegantă, simplă.

Singura greșeală majoră pe care o are este că are mâinile descoperite și mai poartă și o bijuterie pe mâna stângă. Mâinile trebuiau acoperite, fără alte bijuterii, cel mult, dacă era ținuta all-black (toată neagră) s-ar fi potrivit o broșă mică, discretă!”, a declarat Cătălin Botezatu.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Carmen Iohannis

Cuplul prezindențial al României a participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Cătălin Botezatu a spus că ținuta lui Carmen Iohannis a avut un decolteu mult prea mare pentru o astfle de ocazie.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a spus Cătălin Botezatu.

Carmen și Klaus Iohannis au participat și duminică, 18 septembrie, la un dineu de la Palatul Buckingham, unde au fost invitați mai mulți lideri ai lumii.

„În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a adăugat Cătălin Botezatu.

Sursa Foto: Hepta, Facebook Andrea Tincu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton