Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru își doresc un copil. Ce regulă există în relația lor

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru își doresc un copil. Ce regulă există în relația lor
7

de Roxana Mirea,

Iubirea dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru devină tot mai intensă. Relația lor a evoluat rapid, iar acum își doresc un copil și lucrează la acest aspect. Recent, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au acordat un interviu pentru Antena Stars, unde au precizat cât de mult își doresc un copil.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru își doresc un copil

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de câteva luni și sunt foarte fericiți împreună. Cei doi au spus că își doresc un copil. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars că deja lucrează la acest aspect.

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, a declarat Ramona Olaru, potrivit libertatea.ro.

Cătălin Cazacu mai are un băiat dintr-o relație anterioară, iar adolescentul locuiește cu mama lui. Chiar dacă nu sunt mereu fizic unul lângă celălalt, Cătălin Cazacu și fiul lui, Andrei, vorbesc mereu la telefon.

ramona-olaru-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce regulă există în relația lor

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru își doresc să stea cât mai mult timp împreună, așa că au impus o regulă în relația lor.

Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp la film sau să ieșim să mâncăm”, a explicat Ramona Olaru.

Deși era cunoscut ca fiind un mare cuceritor, Cătălin Cazacu este îndrăgostit iremediabil de Ramona Olaru. Campionul la motociclism este foarte fericit alături de vedeta de la Antena 1 și își dorește ca povestea lor de dragoste să durere pentru totdeauna.

Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a spus Cătălin Cazacu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton