Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Cazacu, surpriză emoționantă pentru Ramona Olaru de ziua ei. Reacția asistentei TV

Cătălin Cazacu, surpriză emoționantă pentru Ramona Olaru de ziua ei. Reacția asistentei TV
8

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru împlinește astăzi, 7 iulie, frumoasa vârstă de 33 de ani, iar iubitul ei, Cătălin Cazacu, nu putea lăsa o asemenea ocazie specială să treacă neobservată. Acesta i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste iubitei lui, alături de o serie de imagini superbe. Reacția asistentei de la „Netza cu Răzvan șu Dani” nu s-a lăsat așteptată.

Cătălin Cazacu, declarație de dragoste de ziua iubitei lui, Ramona Olaru

Este o zi specială pentru Ramona Olaru, căci astăzi împlinește vârsta de 33 de ani. Surrpizele au început încă de dimineață pentru frumoasa asistentă TV. Colegii ei de la „Neatza cu Răzvan și Dani” i-au oferit buchete de flori și tort.

Apoi, Ramona Olaru a avut parte de o surpriză din partea iubitului ei, Cătălin Cazacu. Acesta a publicat o serie de imagini pe Instagram, alături de o declarație de dragoste emoționantă.

„Ea e Ramona Olaru, de multi ani imi e prietena si de ceva timp imi este jumatate, desi am stiut tot timpul ca ea este femeia pe care am cautat-o toata viata. A durat ceva timp pana sa ne facem “rau” reciproc si sa lasam pe altii in pace. Am invatat multe prostii de la ea, dar cel mai mare lucru pe care l-am invatat a fost sa iubesc si pt asta o sa o respect toata viata. Azi e ziua ei, face 33 de ani, nu mai e chiar tanara si o mai si dor oasele… Asta vede ea. De unde stau eu, vad doar ca de la an la an arata tot mai spectaculos si ca pentru mine este “cea mai perfecta”…. Mda… La multi ani, Ramona”, a scris Cătălin Cazacu pe Instagram.

Ramona Olaru, după declarația de dragoste de la Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a fost foarte emoționantă când a citit declarația de dragoste de la Cătălin Cazacu. Reacția ei nu s-a lăsat așteptată, iar în secțiunea de comentarii i-a mulțumit iubitului ei că o iubește necondiționat.

„Ohhh… Unde ai tinut atata emotie? Bun, chiar m-am emotionat, si aici nu mai e o gluma!

Puteai sa prinzi mai bine… da’ na’ … stii tu ceva! Are grija si de tine,Dumnezeu!

Multumesc ! Multumesc pentru ca ma iubesti neconditionat!

Esti inima mea!”, a fost mesajul transmis de  Ramona Olaru.

Catalin-Cazacu-declaratie-de-dragoste-de-ziua-iubitei-lui-Ramona-OlaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Câți ani are, de fapt, Ramona Olaru

S-a creat o confuzie în ceea ce privește vârsta Ramonei Olaru, după ce colegii ei de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au făcut o glumă. Pentru Răzvan Simion și Dani Oțil, Ramona Olaru este mai tânără, așa că pe tort au pus lumânări în formă de 26.

Vedeta a publicat pe Instagram o imagine cu tortul în mâini, în dreptul căreia a scris: „#33. Ceea ce vedeți este doar o glumă din interior! ❤️”

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton