Homepage  / Știri

Cătălin Dobre de la „Vocea României” a scos primul său single

Cătălin Dobre de la „Vocea României” a scos primul său single

de Redactia Tvmania

Cătălin Dobre, unul dintre semifinaliştii show-ului “Vocea României” a lansat primul single din carieră, alături de Cabron, care face parte din echipa lui Smiley de la HaHaHa Production.

“<> este o piesă care mă reprezintă în totalitate. Aş dedica-o în special celor care-şi doresc o geacă de piele cu ţinte şi în general celor care ştiu să zâmbească, chiar dacă au doar 100 de lei prin buzunare. Mă bucur mult de colaborarea cu Cabron, pe care îl apreciez încă din copilărie”, a zis Cătălin.

“Îmi place piesa pentru că e pozitivă, optimistă şi foarte dinamică. Cătălin vine cu un aer nou în peisajul muzical, e un rocker cu atitudine de rapper şi cu o voce care mă face să spun pe bune că esenţele tari se ţin în sticluţe mici”, a declarat Cabron.

Cătălin Dobre are 20 de ani şi este din Braşov. A început să cânte de la 4 ani, iar la 13 ani a început şi lecţiile de canto. În ciuda problemelor materiale, tânărul nu s-a dat bătut şi a studiat cât a putut de mult pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte.

Ascultaţi aici piesa “Pe banii mei”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fZUCDup5bpA[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton