Homepage  / Știri

Cătălin Marin, alias Vandamme din „Trăsniţii”: „Croaţia e raiul pe pământ”

Cătălin Marin, alias Vandamme din "Trăsniţii": "Croaţia e raiul pe pământ"

de Redactia Tvmania

Cătălin Marin, alias Vandamme din serialul „Trăsniţii” de la Prima TV, s-a relaxat cu familia în Croaţia, la Dubrovnik şi Plitvice.

„Am mai şi vizitat pe ici, pe colo, câteva obiective turistice, dar mai cu seamă ne-am bronzat şi am înotat împreună cu minunaţii peşti prietenoşi din Adriatică. Pentru copii, echipaţi corespunzător pentru snorkeling şi plini de avânt precum faimosul Cousteau, explorarea lumii acvatice a fost atracţia sejurului. Arareori i-am vazut pe uscat, în poziţie bipedă!”, îşi aminteşte Cătălin.

[imagebrowser id=1382]

„În general, la croaţi m-a impresionat nivelul de civilizaţie. Chiar nu ai ce să le reproşezi! Dubrovnik e frumos, curat, romantic şi plin de istorie. Plitvice este aşa cum ne-am putea imagina raiul. Un loc cu verdeaţă, cascade cristaline, ape în nuanţe de smarald, animale care se lasă fotografiate, hrănite, admirate… Ce mai, un loc unde merită să ajungi pentru desfătarea ochilor, minţii, sufletului!”, povesteşte actorul.

Reîntors la Bucureşti, Cătălin a început filmările pentru noul sezon „Trăsniţii”, care se va difuza în septembrie, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton