Homepage  / Vedete

Cătălin Marin, Vandame din “Trăsniții”, a împlinit 40 de ani

Cătălin Marin, Vandame din “Trăsniții”, a împlinit 40 de ani

de Redactia Tvmania

Cătălin Marin, interpretul celebrului personaj Vandame din serialul “Trăsniţii”, difuzat la Prima TV de luni până miercuri de la ora 23.00, a împlinit în acest weekend 40 de ani. Cătălin mai interpretează și rolul tehnicianului din sitcomul „La TV”, difuzat pe Prima TV în fiecare joi de la ora 23.00

1

”Eu am venit pregătit să filmez, eram pregătit de muncă și nu știam ce mă așteaptă. Toți erau de fapt puși pe distracție și mi-au făcut o surpriză foarte plăcută. Chiar nu mă așteptam” spune Cătălin.

2

 

Pentru că toți colegii știu cât de mult îi plac amandinele, ei i-au pregătit lui Cătălin un tort în formă de prăjitură amandină. Și pentru că i se spune tăurașul, au comandat o figurină în formă de tăuraș din zahăr, pe care Cătălin l-a împărțit cu colegii de platou. Pe lângă faptul că au dansat, au cântat karaoke și s-au distrat, ei au depănat amintiri de la primele filmări împreună. Și după distracție a venit și momentul să filmeze, însă nu oricum. Înainte de orice secvență toată lumea spune: ”La mulți ani, Cătă!” și de abia apoi se dă acțiune. Când se dă stop, toată lumea spune :”La mulți ani, Cătă!” ceea ce a făcut ca ziua de filmare a lui Cătălin Marin să fie perfectă.

4

Zilele acestea, Cătălin Marin filmează câteva secvențe dintr-un nou episod al sitcomului „La TV” într-o locație de la Olănești: ”Filmăm câteva secvențe în care personajele participă la un team building. La urma urmei, pentru că ne inspiră viața, orice companie la un moment dat organizează un team building. Ce o să se întâmple în acest episod îi invit pe telespectatori să urmărească în noul sezon, în fiecare joi de la ora 23.00 pe PrimaTV”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton