Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță a ieșit din operație. Primele declarații de pe patul de spital

Cătălin Măruță a ieșit din operație. Primele declarații de pe patul de spital
7

de Roxana Mirea,

Cătălin Măruță a ieșit din operație și a făcut primele declarații de pe patul de spital. Prezentatorul de la Pro TV a suferit o operație de ligamente încrucișate. Acesta nu a mers singur la spital, ci însoțit de Andra, care a ținut morțiș să fie alături de soțul ei.

Cătălin Măruță, primele declarații după operație

Cătălin Măruță a ieșit din operație și este în afara oricărui pericol. Prezentatorul de la Pro TV, care va lipsi o perioadă din studioul emisiunii „La Măruță”, a făcut primele declarații de pe patul de spital, alături de el fiind nimeni alta decât Andra. Cătălin Măruță a făcut un Insta Story și le-a spus fanilor lui că se simte bine și că le mulțumește pentru mesajele de încurajare.

Cătălin Măruță: „Gata. Pacientul a supraviețuit și vă mulțumesc mult pentru mesaje. M-a așteptat și asistenta mea personală (n.r. Andra).”

Andra: „A ajuns, în sfârșit. E totul în regulă. Se simte bine. I-a scăzut puțin vocea, așa se întâmplă de la anestezie.”

Cătălin Măruță: „Ideea e că am fost live pe parcursul întregii operații. Am stat de vorbă cu doctorul. Live, adică nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul și cu echipa de acolo și povestea ce se întâmplă și am văzut toată intervenția.”

Andra: „Important este că a ajuns în salon, că e bine.”

Cătălin Măruță: „Mi-am dat seama cât de mult contează și cât de importante sunt mesajele de la voi și cât de mult pot să îți ridice moralul, așa că vă mulțumesc mult de tot.”

catalin-maruta-primele-declaratii-dupa-operatie-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Andra a insistat să meargă la spital cu Cătălin Măruță

Chiar dacă și-a dorit să meargă singur la spital, acest lucru nu a fost posibil pentru că soția lui Andra a insistat să îl însoțească.

„Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere”, a scris Cătălin Măruță în dreptul unui video publicat pe Facebook, înainte de operație.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton