Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță, declarații înainte de operație. Cine l-a însoțit la spital. „E prima dată când ne confruntăm cu situația asta”

Cătălin Măruță, declarații înainte de operație. Cine l-a însoțit la spital. „E prima dată când ne confruntăm cu situația asta”
6

de Roxana Mirea,

Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de pe micul ecran din cauza unor probleme de sănătate. Prezentatorul de la Pro TV va suferi astăzi, 12 ianuarie 2023, o operație de ligamente încrucișate. Desigur, Cătălin Măruță n-a fost lăsat să meargă singur la spital, așa cum și-a dorit. Iată cine l-a însoțit.

Cătălin Măruță, pregătit pentru operație

Cătălin Măruță nu va mai prezenta emisiunea „La Măruță” pentru o perioadă din cauza unei intervenții chirurgicale, care are loc astăzi, 12 ianuarie 2023. Chiar dacă și-a dorit să meargă singur la spital, acest lucru nu a fost posibil pentru că soția lui Andra a insistat să îl însoțească.

Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere”, a scris Cătălin Măruță în dreptul unui video publicat pe Facebook.

„Mi-am dorit să vin la această intervenție singur, mai ales pentru că se stă doar o noapte, dar ce credeți…?”, a început să spună prezentatorul TV.

Nu se poate așa ceva. Tu ești iubit. Trebuie să fii îngrijit. Cine îți umezește buzele după operație? Cine?” a spus Andra, în timp ce îl cuprindea de după talie.

„Nu cred că așa o să trebuiască să fie. Te uiți și tu la prea multe filme”, i-a spus Cătălin Măruță.

Cum aș fi stat eu acasă și el să fie aici, la spital? Să vină singur, așa? Tu ești al nimănui? Tu ești al meu. (…) Este prima dată când ne confruntăm cu situația asta în care el este cel vulnerabil, care are nevoie de grijă. De obicei, eu sunt aceea”, a adăugat Andra.

Andra, mari emoții pentru Cătălin Măruță

Cătălin Măruță s-a pregătit pentru operație, iar alături de el se află Andra, care are mari emoții. Ba chiar, artista a început să lăcrimeze, spunând că ar dori să suporte ea operația în locul soțului ei.

Cătălin Măruță: „Te-ai schimbat? Ai luat costul de asistentă?”

Andra: „Da, m-am schimbat ca să fiu cu haine curate, de acasă, că nu ai voie după ce te operezi…”

Cătălin Măruță: „Haine de la spital, da. Ce mai faci?”

Andra: „Te mângâi.”

Cătălin Măruță: „Ai emoții? Nu cred! Pe bune?!”

Andra: „Am emoții că… știi cum simți tu când mă duc la operație și că ai vrea să fii în locul meu? Așa simt și eu. Gata, nu mai filma.”

Cătălin Măruță: „Ea este iubita mea.”

andra-mari-emotii-pentru-catalin-maruta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Andra a publicat și ea o imagine cu soțul ei, înainte de operație. „Trecem prin toate ținându-ne de mână”, a scris artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton