Homepage  / Articole

Cătălin Măruţă şi „Happy Hour”, gata de vacanţă

Cătălin Măruţă şi "Happy Hour", gata de vacanţă

de Redactia Tvmania

După un sezon lung şi cu numeroase subiecte „fierbinţi”, Cătălin Măruţă şi echipa emisiunii „Happy Hour” au ajuns astăzi şi la ultima ediţie de dinainte de vacanţă.

.

Măruţă pleacă de pe Happilică direct în vacanţă.

Măruţă pleacă de pe Happilică direct în vacanţă.

Sezonul „Happy Hour”, care se încheie astăzi, a adus pe micile ecrane poveşti de viaţă cu adevarat spectaculoase: cel mai înalt om din lume, Sultan Kosen, a întâlnit-o pe românca de aproape 2 metri, fiica vitregă a lui Gheorghe Zamfir a făcut acuzaţii grave la adresa naistului, Iuliana Marciuc a vorbit pentru prima dată despre ziua în care s-a căsătorit cu Adrian Enache, sosia oficială a lui Michael Jackson a comemorat un an de la moartea Regelui chiar în platoul de la Pro TV.

Acum, la final de sezon, privind înapoi, Cătălin declară că se simte mulţumit. „A ieşit aşa cum mi-am dorit şi eu, şi toată echipa. Am fost din nou lideri de audienţă, iar emisiunea şi-a menţinut drumul pe care şi l-a revendicat deja de câţiva ani.  Şi am toate motivele să cred că vom rămâne şi de acum înainte cel puţin la aceeaşi performanţă, dacă nu vom merge mai sus”, a spus Măruţă.

Astăzi, aşadar, gazda şi întreaga echipă a emisiunii „Happy Hour” îşi iau o binemeritată vacanţă. Ultima ediţie a sezonului este programată pentru această după-amiază, de luni, pe tronsonul emisiunii urmând să fie difuzat serialul „Mesaje de dincolo”, cu Jennifer Love Hewitt în rolul principal.

Cât despre planurile sale de vacanţă, Cătălin Măruţă ne-a declarat că va pleca din nou în Spania cu Andra şi cei mai buni prieteni. „Vom merge în Spania şi Portugalia, împreună cu prietenii noştri cei mai buni. E un traseu cu multe obiective, multe distracţii, pur şi simplu nu termini niciodată de văzut şi de trăit tot ce-ai vrea.”

Reîntâlnirea cu telespectatorii „Happy Hour” se va petrece în toamnă, cel mai probabil în septembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton