Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Măruță, întrebare insistentă pentru Carmen Grebenișan. „Unde au plătit mai bine, la Antenă sau la PRO TV?”. Care a fost răspunsul

Cătălin Măruță, întrebare insistentă pentru Carmen Grebenișan. „Unde au plătit mai bine, la Antenă sau la PRO TV?”. Care a fost răspunsul
10

de Roxana Mirea,

Carmen Grebenișan, în vârstă de 29 de ani, e influencer și are peste 700.000 de urmăritori are pe Instagram. De-a lungul timpului, vedeta a participat la mai multe show-uri TV, cum ar fi „Survivor România”, de la Pro TV, dar și „Asia Express” și „Dancing on Ice” de la Antena 1. Invitată în podcastul lui, Cătălin Măruță a îndemnat-o pe Carmen Grebenișan să spună care televiziune a plătit-o mai bine.

Carmen Grebenișan, întrebată ce post TV a plătit-o mai bine: Antena 1 sau Pro TV

Carmen Grebenișan a participat la Survivor România 2023, de la Pro TV și a ajuns în ultimii trei concurenți rămași în concurs. De asemenea, a participat și la „Asia Express” și „Dancing on Ice” de la Antena 1. Recent, ea a fost invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, iar Cătălin Măruță a îndemnat-o să spună care post de televiziune i-a oferit mai mulți bani. Creatoarea de conținut a oferit un răspuns evaziv, spunând că sumele frumoase de bani au venit după încheierea emisiunilor la care a participat, mai ales după ce a participat la „Asia Express”.

La Survivor (n.r.: a fost mai dificil). A fost mai greu pentru că e de cursă lungă și e mai mult joc psihologic”, a fost răspunsul oferit de Carmen Grebenișan în podcastul „Acasă la Măruță”, potrivit fanatik.ro.

carmen-grebenisan-intrebata-ce-post-tv-a-platit-o-mai-bine-antena-1-sau-pro-tv-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Unde ai câștigat mai mulți bani, la Survivor sau la Asia?”, a întrebat Cătălin Măruță. „Mai mulți bani am câștigat după”, a declarat Carmen.

După Asia sau după Survivor? Unde au plătit mai bine, la Antenă sau la PRO TV?”, a insistat Cătălin Măruță.

Nu mai știu, că eu lucrez cu agenție. Au procentul lor, îți dai seama. Se ocupă de toate proiectele mele și sunt mulțumită de ei, de Global Records”, a precizat Carmen Grebenișan.

Multă lume a fost stresată, în timpul show-ului… Am văzut că se vorbea despre sumele de bani (n.r.: care se câștigă). Toată lumea fugea după bani, până și din clanul Faimoșilor. Discutau mult, ce sume, când se face plata… Eu am întrebat: măi, oameni buni, da voi chiar ați venit doar pentru bani? N-ai nicio șansă să ajungi în față dacă ai venit doar pentru asta”, a mai mărturisit Carmen Grebenișan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton