Homepage  / Știri

Cătălin Măruță vrea să îi împace pe Nea Marin și Liviu Vârciu

Cătălin Măruță vrea să îi împace pe Nea Marin și Liviu Vârciu

de Redactia Tvmania

După un sezon întreg de „Serviți, vă rog!”, în care și-au pus bețe în roate, s-au certat, s-au alergat și și-au făcut unul altuia viața grea, Liviu Vârciu și Nea Marin și-au găsit mediator: pe nimeni altul decât Cătălin Măruță.

Prezentatorul emisiunii „Happy Hour” de la Pro TV va încerca, în ediția de diseară, de la 17.45, să facă pace între cei doi.

Martore ale întâlnirii dintre certăreți vor fi chiar doamna Bamboi, Roxana Ionescu și Cocuța, coregrafa de la „Dansez pentru tine”. Toate vor fi cu ochii pe Liviu Vârciu și pe Nea Marin, dar mai ales pe Cătălin Măruță, care și-a propus să-i împace pe cei doi mai ceva ca-n emisiunile de gen.

Pe tot parcursul sezonului „Serviți, vă rog!” din vara aceasta, năbădăiosul Liviu Vârciu a încurcat borcanele tuturor, a făcut dezastru la pensiune, a îngreunat munca vedetelor sosite în 2 mai, în vreme ce Nea Marin a pornit o luptă declarată de a-l prinde și pedepsi.

Dacă cei doi se vor împăca, dar mai ales ce surprize și-au pregătit unul altuia, vom afla în ediția de astăzi a emisiunii „Happy Hour”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton