Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Moroșanu, avertisment pentru Alex Velea, susținătorul lui Zanni: „Copiii ăștia o să te muște!”

Cătălin Moroșanu, avertisment pentru Alex Velea, susținătorul lui Zanni: „Copiii ăștia o să te muște!”

de Redactia Tvmania

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția „Survivor România” din cauza problemelor medicale, iar acum face dezvăluiri despre colegii de echipă.

Invitat în cadrul emisiunii „Teo Show”, Moroșanu a vorbit despre experiența sa în cadrul competiției de la Kanal D și și-a caracterizat în câteva cuvinte colegii din emisiune. Faimosul nu s-a ferit să își spună părerea despre ei, iar când a ajuns la Zanni  a declarat în direct că „e duplicitar”.

Cătălin și-a argumentat ulterior spusele împărtășind părerea sa despre Zanni: 

„Nu mi-a plăcut caracterul lui Zanni. Nu înseamnă că dacă ai crescut la casa de copii îți dă dreptul să te comporți în anume fel.”, a continuat Moroșanu.

Fostul concurent de la „Survivor România” nu s-a oprit aici! A ținut să îi trimită un mesaj de avertizare și lui Alex Velea, susținătorul numărul 1 al lui Zanni. 

 „Copiii ăștia o să crească, o să facă dinți și o să te muște.”, a fost mesajul lui Moroșanu pentru Alex Velea.

De altfel acest lucru nu ar fi primul necaz prin care ar putea trece Alex Velea. Artistul a fost trădat de alți doi tineri pe care i-a sprijinit de la o vârstă fragedă în drumul lor spre o carieră de succes. Este vorba de Mario Fresh și Lino. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton