Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Moroșanu, noi declarații despre fiul lui. Cu cine seamănă micuțul Patrick

Cătălin Moroșanu, noi declarații despre fiul lui. Cu cine seamănă micuțul Patrick
7

de Roxana Mirea,

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. Din iubirea celor doi, au venit pe lume doi copii: o fată, pe nume Natalis și un băiețel, pe nume Nicolas Patrick. Cătălin Moroșanu a luat prin surprindere pe toată lumea când a dezvăluit că a devenit tată pentru a doua oară, iar acum a făcut noi declarații despre fiul lui.

Cătălin Moroșanu, declarații despre fiul lui

Recent, Cătălin Moroșanu a făcut noi declarații despre fiul lui, Patrick, în vârstă de 7 luni. „Moartea din Carpați” a mărturisit că este fericit că micuțul seamănă cu soția lui, Georgiana, fiind blond cu ochi albaștri.

Are 7 luni golanul. Știi care e bucuria mea? Că seamănă cu mă-sa. Ochi albaștri, blond, eu sunt puțin mai închis la piele. E mă-sa în picioare. Îți dai seama ce băiat frumos o să am? Fata are părul meu roșcat, dar tot cu Georgiana seamănă„, a mărturisit Cătălin Moroșanu, pe canalul de YouTube WOWnews.

Eu aș vrea ca băiatul meu să facă ceea ce îi place în viață. Asta îmi doresc. I-aș găsit o școală, să vedem la ce este bun, ce abilități are. E artist, e cântăreț, e IT-ist, e sportiv, habar nu am… Consider că în viața noastră trebuie să facem ceea ce ne place, nu ceea ce vor părinții sau ceea ce credem noi că ar fi bine pentru el. Eu consider că el trebuie să își găsească singur drumul, iar noi, ca părinți, trebuie să îi vedem capacitățile lui pentru a reuși în viață. Noi o să ne facem datoria și dacă o să vrea să facă ceva, eu o să fiu alături de el. Între timp, eu trebuie să strâng avere”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Catalin-Morosanu-noi-declaratii-despre-fiul-lui-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cătălin Moroșanu a spus care este secretul căsniciei sale

Flacăra iubirii dintre Cătălin Moroșanu și Georgiana nu s-a stins nici după mai bine de 20 de ani de relației. Sportivul spune că secretul îl reprezintă faptul că soția lui era foarte tânără atunci când a început relația lor.

Când am cunoscut-o pe soția mea, eram un copil prost, nu aveam eu prea multe în cap. Consider că am luat-o de tânără și nu a avut timp să mai cunoască alți bărbați, dacă cunoștea alți bărbați nu știu dacă mai era cu mine. E foarte important, femeia când o iei, să o iei de tânără și să stați împreună, pentru că, în momentul când ești tânăr, poți să îl accepți pe cel de lângă tine mai ușor.

În momentul când devii bătrân sau bătrână, îți este greu să mai accepți orice comportament sau orice chestie care contravine principiilor tale. Consider că am fost tânăr și de obicei relațiile care vin, pleacă din tinerețe, ar trebui să meargă până spre bătrânețe. E important, pentru că noi ne educăm unii pe alții, prin toate greșelile, prostiile pe care le facem. Când am cunoscut-o, era o fată foarte frumoasă, eu un bărbat mai puțin frumos, dar se pare că am cucerit-o prin carisma mea, prin felul meu de a fi”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton