Homepage  / Articole

Moroşanu şi Magda, locul I la „Dansez pentru tine”

Moroşanu şi Magda, locul I la „Dansez pentru tine”

de Redactia Tvmania

Marele premiu de 60.000 de euro şi trofeul visurilor de la ediţia a noua a show-ului „Dansez pentru tine” de la Pro TV au ajuns vineri seară, prin voia telespectatorilor, la perechea Cătălin Moroşanu şi Magda Ciorobea.


Castigatorii Dansez pentru tine, editia 9: Catalin Morosanu, Magda Ciorobea

Voturile telespectatorilor au decis ca Magda şi Cătălin să fie câştigătorii acestei ediţii Dansez pentru tine.

La aflarea veştii că sunt câştigătorii ediţiei, Cătălin Moroşanu şi Magda Ciorobea au plâns, s-au îmbrăţişat, au sărutat trofeul şi s-au închinat până la terminarea emisiunii. Chiar şi aşa, Cătălin şi Magda au apucat să mulţumească telespectatorilor pentru ajutor şi au ţinut-o în braţe pe micuţa Raluca, fetiţa Magdei, pentru viitorul căreia au luptat  zi de zi aproape trei luni de zile.

„Nu m-am gândit vreodată că o să câştig. Vreau să mulţumesc celor care s-au uitat la televizor, care ne-au votat, care au stat până la ora asta şi au făcut sacrificiul de a sta cu sufletul alături de noi. Mă bucur că alături de Magda şi de coregrafa noastră, Cocuţa, am reuşit să oferim dragoste prin dansul nostru, implicare şi o mică părticică din entuziasmul nostru”, a declarat campionul K1 Cătălin Moroşanu imediat după terminarea competiţiei „Dansez pentru tine”.

Cu cei 60.000 de euro pe care i-a câştigat, Magda Ciorobea doreşte să cumpere o locuinţă şi să-i asigure fetiţei sale o viaţă decentă. Pe lângă marele premiu, Magda a mai primit. din partea unui sponsor a cărui imagine este Cătălin, un premiu de 3.000 de euro.

Locul al II-lea: Iuliana şi Grigore

Grigore şi Iuliana au primit 20.000 de euro şi mai multe premii supriză pe parcursul serii de 7 mai.

Dacă Magda şi Moroşanu, campionii serii, au primit peste 13.000 de voturi, Iuliana Luciu şi Grigore s-au situat pe locul al doilea, cu peste 7.000 de voturi din partea telespectatorilor. Ei au primit un premiu de 20.000 de euro, cu care Grigore să poată avea grijă de viitorul frăţiorului său, Ionuţ.

În timpul emisiunii de vineri, Grigore a avut surpriza să afle că a mai primit un ajutor de 5.000 de euro din partea lui Cosmin Olăroiu, iar şcoala Mark Twain i-a dăruit micuţului Ionuţ un an de şcolarizare, echivalentul a 10.000 de euro.

„Mă bucur foarte mult că am putut să îl ajut pe Grigore. Sper ca premiul câştigat să-i fie de folos pentru a-şi construi măcar o parte din casă, dacă nu pe toată, şi sunt sigură că şi cu ajutorul oamenilor de acasă, care au fost impresionaţi de cazul lui, va reuşi să-şi transforme visul în realitate”, a mărturisit Iuliana Luciu, la sfârşitul emisiunii.

Liuba şi Botezatu au primit premiul de popularitate

Telespectatorii au decis să îi acorde Liubei premiul de popularitate.

O învingătoare a finalei de la „Dansez pentru tine”  a fost şi Liuba care, alături de Cătălin Botezatu, a câştigat în urma voturilor telespectatorilor premiul de popularitate, în valoare de 5.000 de euro, dar şi un premiu al eleganţei, de 3.000 de euro, şi un altul, tot de 3.000 de euro, asta pe lângă premiul de consolare de 1.500 de euro pe care l-a primit când a fost eliminată din concurs.

În plus, Liuba a aflat la finalul emisiunii chiar de la coordonatorul baletului şi al coregrafilor, Edi Stancu, că din toamnă, în sezonul al zecelea al emisiuniii, va face parte din baletul „Dansez pentru tine”.

.

Antonio şi Liuba vor face parte din baletul emisiunii „Dansez pentru tine

Aceeaşi veste, că va face parte din baletul emisiunii, a primit-o şi exoticul partener al Andreei Spătaru, Antonio, care a avut parte vineri de o seară copleşitoare. Cei doi câştigaseră deja în semifinală locul al treilea şi premiul de 15.000 de euro. Vineri seară, au primit şi premiul juriului de 3.000 de euro pentru perechea care a dansat cel mai bine din concurs.

Chiar dacă a obţinut doar locul al treilea, şi Antonio şi-a împlinit visul

În plus, Antonio a trăit să-şi vadă visul cu ochii. După 11 ani, el i-a strâns în braţe pe membrii familiei lui din Brazilia, pe care îşi dorea nespus să-i revadă. Prezenţi în platoul emisiunii, bunica, fraţii şi nepoatele lui Antonio l-au îmbrătişat, l-au pupat, au plâns în hohote şi au făcut cunoştinţă şi i-au strâns în braţe pentru prima dată în viaţa lor pe soţia şi fiul acestuia.

.

Vezi toţi câştigătorii ediţiilor „Dansez pentru tine”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton