Homepage  / Știri / Televiziune

Adio, „Happy Hour”! Cătălin va prezenta „La Măruţă”

Adio, "Happy Hour"! Cătălin va prezenta "La Măruţă"

de Redactia Tvmania

Din septembrie, televiziunile încep grilele de toamnă sub semnul surprizelor. Printre ele se numără şi emisiunea tabloid de la Pro TV. Din 2 septembrie, Cătălin Măruţă nu va mai prezenta "Happy Hour", ci "La Măruţă".

După o vacanţă în care a îmbinat munca, odihna şi plimbările, Cătălin Măruţă revine la Pro TV de luni, de la ora 17.30. Printre noutăţile noului sezon este faptul că emisiunea pe care o prezintă îi va purta de acum înainte numele.

„Dragi, mulţi şi devotaţi prieteni, începând de luni, 2 septembrie, ne vom întâlni la aceeaşi oră, 17.30, la Pro TV. Cu menţiunea că, de acum înainte, emisiunea mea se va numi pur şi simplu „La Măruţă”. Sunt onorat de această schimbare, parcă mă reprezintă mai bine, mă inspiră şi mă încurajează să abordez şi rubrici noi. Vacanţa s-a terminat, a fost frumos şi m-am odihnit, iar de acum pentru mine începe o perioadă interesantă”, a povestit Măruţă pe contul său de Facebook.

Prezentatorul de la Pro TV recunoaşte că este pregătit să revină cu multe surprize, după o vacanţă în care s-a bucurat din plin de compania celor dragi.

”A fost o vară cu multă muncă, Andra a avut concerte, eu am fost în fiecare week-end plecat prin ţară, să prezint diverse show-uri. Dar am găsit timp, din fericire, şi pentru noi. Am fost la mare, în Romania, împreună cu David, care s-a bucurat la nebunie de plajă şi de apă, apoi am ajuns prin diverse locuri, tot în Romania, câte o zi, două. Şi ne bucurăm că am ajuns şi la Marbella, în Spania – unul dintre locurile noastre preferate, şi asta de ziua Andrei, e un fel de tradiţie pentru noi şi mergem acolo de câţiva ani în perioada asta”, a încheiat Măruţă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton