Modifica setarile cookie
Homepage  / Galerie foto

Cătălin Scărlătescu a stat 2 săptămâni în Caraibe

de Redactia Tvmania

Iubitor al plajelor și al căldurii, iarna aceasta chef Cătălin Scărlătescu a plecat pentru două săptămâni în Caraibe. Anul Nou l-a prins pe juratul de la „Chefi la cuțite” pe plajă, înconjurat de palmieri și peisaje de vis.

Cătălin Scărlătescu a stat 2 săptămâni în Caraibe

„Îmi doream de ceva vreme să ajung în Caraibe, așa că mi-am plănuit din timp vacanța asta. Am ales o variantă de vacanță nepretențioasă, în care să iau la pas locurile și să descopăr arome locale, să stau de vorbă cu oamenii, să mă bucur de mâncarea lor, să mă încălzesc la plajă”, spune cheful.

Și pentru că fiecare vacanță a sa este una culinară, de explorare a aromelor specific locului, nici de data aceasta chef Scărlătescu nu s-a dezis: de la fructe de mare, la salate exotice sau o tocană de iguană, nimic nu i-a scăpat gurmandului jurat.

„De obicei îmi organizez vacanțele astfel încât să am parte și de experiențe culinare speciale. Iarna asta am descoperit într-o cârciumă de acolo o tocăniță de iguană. E prima oară când am încercat așa ceva și să știți că mi-a plăcut”, a mai povestit Chef Scărlătescu.

Galerie foto cu fotografii din vacanța lui Chef Scărlătescu:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3502″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Chef Scărlătescu a prins o baracudă de 25 de centimetri

Îndrăgostit iremediabil de mare și de sailing, Cătălin Scărlătescu nu a ratat nici în această vacanță ocazia de a se plimba pe mare.

„Într-una din zile am ieșit la pescuit, pe vapor, în larg. E o senzație fantastică, nici nu mai contează ce prinzi. Priveliștea, căldura, culoarea apei, totul te face să te simți ca-n paradis. Eu am prins o baracudă de vreo 25 de centimetri, dar nu am gătit-o pentru că în zona respectivă nu se mănâncă baracude. În acele ape există o algă cu care se hrănesc baracudele și care este letală pentru om: odată ajunsă în organism, are efect de coagulare a sângelui. Așa că, aviz pescarilor care ajung acolo”, povestește simpaticul bucătar.

Din program nu au lipsit nici plimbările cu skijetul în Philipsburg, plimbările în Marigot, pe St. Martin, dar și turul insulei Anguilla cu elicopterul.

Întors în țară, chef Scărlătescu a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite, care va începe în curând la Antena 1.     

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Ce-a făcut chef Cătălin Scărlătescu de ziua lui

Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, primii invitați din noul sezon “Te pui cu blondele?”

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea gătesc alături de vedete, la „Chefi la cuțite”. Cum arată echipele

Urmărește-ne pe Google News
 
 

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te