Homepage  / Vedete româneşti

Ce a spus Cătălin Scărlătescu despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru. „Este foarte…”

Ce a spus Cătălin Scărlătescu despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru. „Este foarte...”
11

de Roxana Mirea,

Cătălin Scărlătescu este foarte discret atunci când vine vorba de viața lui sentimentală, însă, de data aceasta, a făcut o excepție și și-a asumat relația cu Doina Teodoru. Chiar și așa, juratul de la „Chefi la cuțite” își dorește ca relația cu câștigătoarea de la „iUmor” să fie discretă. Ce a spus recent Cătălin Scărlătescu despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu, despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au plecat într-o vacanță de vis împreună, în Thailanda. Ei bine, cu această ocazie, juratul de la „Chefi la cuțite” a publicat prima imagine în care apare aleasa lui. Fotografia a fost realizată în aeroportul Henri Coandă, din București. Desigur, acesta a avut grijă ca doar mâna iubitei lui să apară în respectiva imagine.

Discret din fire când vine vorba de viața sentimentală, Cătălin Scălătescu nu a vrut să decline identitatea iubitei sale, însă, ulterior, s-a aflat că este vorba despre Doina Teodoru. Recent, celebrul bucătar și-a asumat relația pe care o are cu actrița, însă își dorește ca povestea lor de iubire să rămână una discretă și departe de ochii curioșilor.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

Catalin-Scarlatescu-despre-relatia-cu-iubita-lui-Doina-Teodoru-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cine e Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

În vârstă de 32 de ani, Doina Teodoru e actriță. Aceasta a câștigat „iUmor” în 2017. Tânăra a fost remarcată în emisiune de Mihai Bendeac, alături de care a și colaborat apoi în diverse proiecte.

Ea a impresionat juriul de la show-ul de la Antena 1 cu un număr de stand-up, în 2017 . Doina a plecat atunci acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro, cu numărul ei în care i-a luat „la roast” pe membrii juriului Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, dar şi pe vedetele Antenei 1, printre care Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Ozana Barabancea şi Diana Munteanu, dar și pe Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Adrian Enache.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton