Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, detalii inedite despre noua sa destinație de vacanță. „Așa începe o zi superbă”

Cătălin Scărlătescu, detalii inedite despre noua sa destinație de vacanță. „Așa începe o zi superbă”
5

de Andra Stana,

Pasionat de călătoriile cu barca, chef Cătălin Scărlătescu a profitat de venirea primăverii pentru a pleca într-o binemeritată vacanță. Ce mesaj le-a transmis vedeta Antena 1 fanilor.

Îndrăgostit iremediabil de mare și de sailing, Cătălin Scărlătescu nu a ratat nici în această vacanță de primăvară ocazia de a se plimba pe mare. „Știți deja că sunt îndrăgostit de Grecia”, recunoștea într-un interviu mai vechi Cătălin Scărlătescu. Acum, vedeta de la Chefi la cuțite și-a demonstrat din nou iubirea față de această țară. Și ca să arate că nu uită nici de cealaltă pasiune a sa, gătitul, vedeta de la Antena 1 le-a arătat tururor cum a început ziua lui de vacanță.

Așa începe o zi superbă de sailing. Spre Hidra, cu o ciorbă acră a la greque”, a scris Chef Cătălin Scărlătescu într-o postare pe Instagram.

catalin-scarlatescu-detalii-inedite-despre-noua-sa-destinatie-de-vacanta-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Pasiunea chef-ului pentru sailing nu este nouă și, de fiecare dată când are ocazia, Scărlătescu optează să se relaxeze astfel. Cătălin a declarat în repetate rânduri că el consideră că sailing-ul îi oferă de fiecare dată noi experiențe, dar același sentiment de libertate.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express 2023

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express în ediția de pe 22 martie 2023.

După ce au aflat că sunt eliminați de la America Express 2023, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru i-au felicitat pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Experiența asta nu poate decât să fie superbă, frumoasă, chiar dacă finalul ăsta nu este chiar cel mai drăguț. Suntem o echipă și la bine și la mai puțin bine”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton