Homepage  / Televiziune

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, eliminați de la America Express 2023. Cele două echipe care luptă în Marea Finală

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, eliminați de la America Express 2023. Cele două echipe care luptă în Marea Finală
21

de Roxana Mirea,

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express, aseară, 22 martie 2023. Irina Fodor a anunțat care sunt cele două echipe care au intrat în Marea Finală, ce va avea loc duminică. Iată cum au reacționat Cătălin și iubita lui după ce figurina din cufărul lor a fost roșie.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, eliminați de la America Express 2023

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express, aseară, 22 martie 2023. Cele trei echipe rămase în cursă au trecut printr-o probă cu trei etape. La sfârșitul fiecărei etape, echipa de pe ultimul loc primea o cufăr. Unul dintre cele trei cufere ascundea o figurină roșie, menită să elimine doi concurenți.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au primit primul cufăr. În cea de-a doua etapă a probei, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ajuns ultimii la Irina, așa că și eu au fost nevoiți să aleagă o cutie. Ultima probă a fost pierdută de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cărora le-a revenit încă un cufăr. Având în vedere că nu au primit niciun cufăr, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reprezentat prima echipă care a ajuns în Marea Finală America Express 2023.

Apoi, Irina Fodor a deschis, pe rând, cuferele celor două echipe. Figurina roșie se ascundesa într-una dintre cutiile primite de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Așadar, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt echipele care se vor întrece în Marea Finală.

Catalin-Scarlatescu-si-Doina-Teodoru-eliminati-de-la-America-Express-2023.-Cele-doua-echipe-care-lupta-in-Marea-Finala-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„O să mă certe Bontea”

După ce au aflat că sunt eliminați de la America Express 2023, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru i-au felicitat pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și pe cele două artiste.

Experiența asta nu poate decât să fie superbă, frumoasă, chiar dacă finalul ăsta nu este chiar cel mai drăguț. Suntem o echipă și la bine și la mai puțin bine”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Mie mi s-a topit sufletul de bucurie. Te simți mândru că ai făcut tot ce ai putut și ești acolo”, a spus Cătălin Bordea despre faptul că el și prietenul lui sunt în finală.

O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton