„Vor fi trei zile in care eu voi găti preparate din scoici, în feluri foarte variate. Îi aștept în aer liber la Balotești pe toți cei cărora le este dor de aromele de mare, eu voi fi pe baricade și voi găti scoici în toate chipurile posibile”, spune chef Scărlătescu.
Pasionat de mare, de călătoriile cu barca și de preparatele culinare pe bază de pește și fructe de mare, Cătălin Scărlătescu recunoaște că această inițiativă i se potrivește ca o mănușă. „M-am întors recent dintr-o expediție cu barca în Bulgaria și așa mi-a venit această idee. De câte ori plec pe mare, inevitabil, gătesc și astfel mi-am dat seama că mi-ar plăcea să pot să le aduc aroma mării, în farfurie, și celor care weekend-ul acesta rămân în București”, mai spune juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”.
Festivalul Scoicilor se va desfășura pe 4, 5 și 6 iulie în complexul Laguna Verde din Balotești, iar cei care vor ajunge acolo vor avea parte, pe lângă preparatele gătite chiar de chef Scărlătescu, și de muzică și relaxare în aer liber. Intrarea este liberă.