Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță exotică la început de an. Primele imagini cu aventurile din Bali

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru,  vacanță exotică la început de an. Primele imagini cu aventurile din Bali
5

de Andra Stana,

Mai multe vedete din România și-au făcut bagajul și au plecat în vacanțe de vis, în locații care mai de care mai spectaculoase. Acesta este și cazul cuplului format din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei doi au ales să plece departe de România pentru a se relaxa.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care se numără printre vedetele noului sezon „America Express”, sunt acum în Bali. Zilele trecute, cei doi s-au urcat în avion, de pe aeroportul Henri Coandă, cu destinația Doha. După escală, ei au ajuns în Bali.

După un zbor lung de 9 ore, bucătarul de la „Chefi la cuțite” și iubita lui au ajuns în vacanța visată. Într-un peisaj de un verde ireal, Cătălin Scărlătescu și Doina au servit, în acest weekend, prima cafea în Bali. Cei doi le-au arătat și fanilor în ce locație inedită sunt.

„Prima cafea în Bali”, a scris bucătarul în dreptul fotografiei postate pe rețelele de socializare.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru,  vacanță exotică la început de an. Primele imagini cu aventurile din BaliIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

După ce s-au odihnit, au plecat în căutare de locuri inedite, unde s-au și filmat pentru a le arăta celor care îi urmăresc în mediul online. „Fii mai vesel chef, împrumută de la iubirea ta!”, l-a sfătuit cineva pe Cătălin Scărlătescu.

Ce s-a întâmplat între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la „America Express”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se numără printre vedetele noului sezon „America Express”. Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an, iar la începutul relației au preferat să fie foarte discreți. Iată de ce s-au certat bucătarul de la „Chefi la cuțite” și iubita lui în fața camerelor de filmat.

Show-ul de la Antena 1 le-a făcut pe vedetele participante să își piardă câteodată cumpătul. Dorința de a câștiga și agitația și-au pus amprenta și pe Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Chiar în fața camerelor de filmat, cei doi au avut un schimb de replici la „America Express”.

Într-un interviu pentru VIVA!Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au recunoscut că au avut parte de „câteva” momente tensionate la filmările pentru „America Express” 2023.

  • Da, în «America Express» am avut câteva. Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plecDar în America unde să plec?! (râde)
  • Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare.
  • Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte. Eu nu sunt genul de om conflictual, într-o relație nu mă cert niciodată.
  • Stau și mă uit, iar dacă persoana din fața mea bate câmpii, sunt sigur că n-am ce căuta acolo și mă retrag încet, până nu mă mai vede cât de departe sunt, a spus Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton