Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu și iubita lui au plecat în vacanță. Cum s-au fotografiat. Fanii au reacționat imediat

Cătălin Scărlătescu și iubita lui au plecat în vacanță. Cum s-au fotografiat. Fanii au reacționat imediat
8

de Roxana Mirea,

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 48 de ani, a plecat în vacanță, dar nu singur. Juratul de la „Chefi la cuțite” este însoțit de către iubita lui. El este rezervat atunci când vine vorba de viața sentimentală, dar acum le-a făcut o surpriză urmăritorilor lui și a publicat prima imagine cu aleasa inimii sale. Cum au reacționat internauții.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui au plecat în vacanță

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui și-au făcut bagajele și au plecat între-o vacanță binemeritată. Când vine vorba de viața sentimentală, juratul de la „Chefi la cuțite” este foarte rezervat, însă de data aceasta le-a făcut o surpriză urmăritorilor lui de pe Instagram și a publicat o fotografie în care apare și aleasa inimii sale. Imaginea a fost surprinsă în Aeroportul Henri Coandă din București. În fotografia pe care a publicat-o Cătălin Scărlătescu se vede doar mâna iubitei sale, chiar dacă fanii și-ar fi dorit să îi vadă chipul acesteia.

 „Vacanțăăăăăăăă… 🎉😂”, a scris Cătălin Scărlătescu în descrierea fotografiei. Reacțiile internauților n-au întârziat să apară.

Știi că poza asta nu e despre tine, da? Hai, detalii, te rugăm! 😂”, a comentat un urmăritor. „Te iubim pe tine, clar, iubim și mâna care face deliciul pozei! 😍 Vacanță plăcută! Să vii sănătos să ne faci cozonaci! 👏😍”, a mai scris cineva, potrivit unica.ro.

Apoi, celebrul bucătar a publicat o altă fotografie din Aeroportul din Doha, Quatar.

Catalin-Scarlatescu-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cătălin Scălătescu, despre relația lui

Fiind foarte rezervat în ceea ce privește viața lui personală, nu este clar de când Cătălin Scărlătescu și iubita lui formează un cuplu. Totuși, în decembrie 2020, juratul de la „Chefi la cuțite” a vorbit despre relația sa, spunând că nu îi place să aducă viața personală la televizor. Acela a fost momentul în care a menționat că are o iubită.

Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a mărturisit Scărlătescu.

Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Mă rog la Dumnezeu (n.r.: să fie femeia care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta este ceva foarte serios și special”, a dezvăluit și sora lui Cătălin Scărlătescu, în august 2021.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton