Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare după America Express. Incredibil cât de mult a slăbit

Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare după America Express. Incredibil cât de mult a slăbit
7

de Roxana Mirea,

Filmările pentru „America Express”, de la Antena 1, s-au încheiat, iar Irina Fodor și concurenții s-au întors în țară. Una dintre echipele care au plecat pe Drumul Aurului este cea formată din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru. Ei bine, Cătălin Scărlătescu s-a întors de la America Express cu un număr considerabil de kilograme în minus.

Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare după America Express

Cătălin Scărlătescu este gata pentru sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care va începe curând la Antena 1. În urmă cu puțin timp, el a publicat un video pe Instagram prin care le-a arătat urmăritorilor lui cât de mult a slăbit la America Express. Celebrul bucătar a plecat pe Drumul Aurului împreună cu iubita lui, Diana Teodoru.

Catalin-Scarlatescu-transformare-uluitoare-dupa-America-Express-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sunt gata pentru SEZONUL10! @chefilacutite”, a scris el pe Instagram.

Se pare că America Express a fost o competiție istovitoare pentru Cătălin Scărlătescu, având în vedere cât de mult a reușit să slăbească.

Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express, ăsta e. Mămică!”, a spus Cătălin Scărlătescu în clipul prin care le arată fanilor lui cât de mult a slăbit.

Cătălin Scărlătescu, despre sezonul 10 „Chefi la cuțite”

După un an de așteptare, maeștrii bucătăriei revin la Antena 1 cu un sezon special „Chefi la cuțite”, în care cele mai spectaculoase farfurii, strategiile de joc, lupta pentru amulete, invitații surprinzători și cei mai talentați concurenți pasionați de gastronomie vor alcătui mixul cuceritor care a atras recorduri de audiență de-a lungul timpului.

Sezonul 10 „Chefi la cuțițe” va debuta în toamnă la Antena 1 într-un decor nou, special creat pentru a marca decada de succes a trioului de senzație alcătuit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton