Homepage  / Nu rata!

Cătălin Tolontan și Mirela Neag, invitați la emisiunea “Dosarele DNA”

Cătălin Tolontan și Mirela Neag, invitați la emisiunea “Dosarele DNA”

de Redactia Tvmania

Sâmbătă, începând cu ora 23.00, emisiunea “Dosarele DNA”, prezentată de Marius Saizu, prezintă cazul Hexi Pharma prin ochii jurnaliștilor care au investigat diluarea materialelor care trebuiau să dezinfecteze spitalele din România: Cătălin Tolontan și Mirela Neag.

tolontan si mirela neag

Cei doi povestesc cum au ajuns în posesia probelor care au dus la o anchetă de amploare ce zguduie din temelii sistemul medical românesc. “Faptele sunt dezolante pentru cetăţean în raport cu statul pe care el îl plăteşte şi care ar trebui să-l sprijine. Când am spus cu toţii că, de fapt, Colectiv este o răscruce nici măcar n-am realizat cât de mare este această răscruce. Dar este”, spune Cătălin Tolontan în acest interviu.

În același timp, Mirela Neag afirmă: “Eu cred că este un sistem infectat. Orice medic şi-ar fi pus la un moment dat, în zece ani de zile, întrebarea, domnule, cumpărăm dezinfectanţi cu tonele, de ce avem în continuare infecţii nosocomiale printre pacienţi?”.

Cătălin Tolontan și Mirela Neag fac parte din echipa „Gazetei sporturilor” care a investigat cazul Colectiv și care au ajuns ușor, ușor la dezvăluirile legate de diluțiile făcute de Hexi Pharma și la detaliile șocante în scandalul dezinfectanților.

“E un eşec foarte mare. Şi al statului, dar dacă tot suntem cetăţeni cred că şi al nostru”, mai spune Cătălin Tolontan în interviul pentru emisiunea “Dosarele DNA” de sâmbătă de la Prima TV, adăugând că: “Am încredere în DNA că ar putea să rezolve acest dosar. Am încredere. A dovedit de multă vreme şi cel puţin în ultima vreme, în ultimii ani, faptul că şi-a făcut treaba. N-ar trebui să mizez doar pe DNA şi nu mă simt bine spunând asta, realmente. În calitate de cetăţean ar trebui să cer organelor nonjudiciare în primul rând să rezolve lucrurile… ministerul, Guvernul, că noi nu l-am ales pe DNA să ne conducă ţara asta”.

Puteți vedea aici promo-ul emisiunii:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Z7JbXEBPBzI[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton