Homepage  / Televiziune

Cătălin Zmărăndescu și Războinicii aproape s-au luat la bătaie la Survivor România 2022. Daniel Pavel: „Este inadmisibil! Consecințele… ”

Cătălin Zmărăndescu și Războinicii aproape s-au luat la bătaie la Survivor România 2022. Daniel Pavel: „Este inadmisibil! Consecințele... ”
6

de Roxana Mirea,

A izbucnit un scandal de proporții în ediția de aseară, 1 februarie, a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV. Lupta pentru recompensă a fost aproape de a se transforma într-o bătaie pe bune între Cătălin Zmărăndescu și unii dintre concurenții din echipa Războinicilor. Apoi, conflictul a continuat în echipa albastră și s-a lăsat cu acuze și cuvinte grele.

Bătaie la Survivor România 2022

Aproape că a izbucnit o bătaie în toată regula la Survivor România 2022, aseară, 1 februarie. După confruntarea dintre Cătălin Zmărăndescu și Relu Pănescu, a izbucnit un scandal monstru între Faimos și mai mulți membri ai echipei Războinicilor. Din acest conflict nu au lipsit nici fetele.

S-a întâmplat ceva?”, a întrebat Cătălin Zmărăndescu, în timp ce se îndrepta nervos spre Războinici.

Da, ai dat cu cotul”, i-a răspuns Ionuț Popa.

Acela a fost momentul în care conflictul a luat amploare, iar Robert Niță, CRBL și TJ Milesc, văzând că se încing spiritele, au mers să îl despartă pe colegul lor de Războinici, înainte ca ceva grav să se întâmple.

Dar de ce vii agresiv, asta nu înțeleg”, i-a spus Ionuț lui Zmărăndescu, printre țipetele concurenților care încercau să aplaneze conflictul.

survivor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Conflicul s-a mutat doar în tabăra Războinicilor

De-abia ce Cătălin Zmărăndescu se întorsese lângă colegii lui, când s-a repezit din nou spre Războinici.

Alexandra Duli: Pe cine înjuri? Vrei să dai? Ia, uită-te cum te ridici la mine!

Cătălin Zmărăndescu: Eu te înjur pe tine?

Alexandra Duli: Da, m-ai înjurat. Dacă ai fată, mi-ar fi rușine, jur. Nu-mi pasă. Eu nu tac!

Cătălin s-a reîntors lângă colegii lui, dând semne că s-a calmat, dar conflictul a izbucnit, de data asta, între Războinici.

Cătălin Zmărăndescu: Relule, ți se pare că am făcut ceva intenționat?

Relu Pănescu: Nu.

Cătălin Zmărăndescu: Am fost mai mult decât fairplay.

Relu Pănescu: Clar, dar nici nu se pune problema.

Acela a fost momentul în care Relu a fost acuzat de echipa lui că ține cu Faimoșii.

Du-te la Faimoși. De când ai venit aici, numai respect pentru Faimoși. Pentru ce? Cum să vorbești frumos când el vine să atingă? Cere să te ducă la Faimoși, frate. Nu se face așa ceva. Tu vorbești pe la spate, dar în față nu ai tupeu. Tot timpul spui „Faimoși, tot respectul”, nu știu ce. Băi, băiatule, respect în afara jocului. La joc suntem rivali! Băi, te-a aruncat 20 de metri Zmărăndescu! Doamne ferește! Mai ai puțin și îi pupi și mâinile și picioarele lui Zmărăndescu”, a fost acuzat Relu.

Anunțul făcut de Daniel Pavel: „Este inadmisibil”

Auzindu-și numele, Cătălin s-a năpustit din nou asupra Războinicilor, în special asupra Anei.

Cătălin Zmărăndescu: Tu numele meu nu îl mai pronunți!

Ana Dobrovie: Nu te-am înjurat, eu nu te-am înjurat. Sunteți niște bătrâni frustrați!

Lucrurile nu au putut să rămână așa, iar Daniel Pavel i-a anunțat pe Războinici și Faimoși că vor exista consecințe în urma faptelor lor.

Faimoșii și Războinicii. Ei dau lupte grele cu elementele naturii, cu limitele lor și între ei pentru ceea ce înseamnă Survivor, dar Faimoșilor, Războinicilor, luptele astea nu le dați așa cum faceți acum și în momentul ăsta! Așa ceva nu tolerăm aici! Este inadmisibil, iar consecințele nu vor întârzia să apară!” le-a spus Daniel Pavel concurenților.

Sursă Foto: Captură de ecran Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton