Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Grama (Jojo), declarații inedite despre serialul „Clanul”: „A fost dragoste la prima…”. EXCLUSIV

Cătălina Grama (Jojo), declarații inedite despre serialul „Clanul”: „A fost dragoste la prima...”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Obișnuiți să o vedem pe Cătălina Grama (Jojo) în roluri de comedie, actrița a schimbat direcția radical cu personajul ei din serialul „Clanul”. Actrița o interpretează acum  pe Magda Udrea în serialul de la Pro TV, soția interlopului Bebe Măcelaru, iar pentru a intra cât mai bine în pielea personajului său și-a schimbat culoarea părului și poartă la filmări bijuterii din aur masiv.

După ce de-a lungul anilor s-a perfecționat în arta comediei, fiind o prezență constantă în producțiile lui Toni Grecu, Cătălina Grama (Jojo) este în atenția telespectatorilor într-un rol diametral opus. Actrița o interpretează pe Magda Udrea în serialul „Clanul” de la Pro TV, soția interlopului Bebe Măcelaru, iar pentru a a intra cât mai bine în pielea personajului său și-a schimbat culoarea părului și poartă kilograme de bijuterii din aur.

Între mine și personajul meu a fost dragoste de la prima citire. Probabil asta m-a făcut să mă pregătesc atât de bine pentru acest casting întrucât am simțit-o pe Magda Udrea, am știut cum este”, spune actrița.

De altfel, pentru a intra cât mai bine în rol, Cătălina și-a schimbat culoarea părului, iar replicile le rostește cu o tonalitatea mai joasă, dincolo de jocul său actoricesc care a convins încă de la prima replică. În plus, poartă bijuterii din aur masiv în valoare de zeci de mii de euro.

Știam că publicul feminin, din care fac și eu parte, va fi foarte atent la accesorii. Întotdeauna o femeie știe dacă lucrul acela este veritabil sau nu. M-am gândit că Magda merită să aibă seturi întregi veritabile din aur masiv, cu pietre, care să reprezinte lumea ei și tot ceea ce înseamnă ea”, a mai spus actrița.

Jojo-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Paul Ipate, într-un alt proiect la TV

În timp ce soția sa filmează pentru serialul „Clanul” de la Pro TV, Paul Ipate este implicat într-un alt proiect TV. Actorul revine pe micul ecran în postura de gazdă a unei noi emisiuni la HISTORY Channel. Astfel, la finalul lunii octombrie, soțul lui Jojo va prezenta „Misterul aurului dacic” alături de cunoscuta aventurieră Simina Cernat. Premiera pe History Channel va fi luni, 31 octombrie, la ora 21:00.

Telespectatorii îi vor vedea pe Paul Ipate și Simina Cernat în grote, în râuri, păduri adânci și mine abandonate, dar și la înălțime, ghidați de tehnologia cu infraroșu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton