Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Grama (Jojo), secretul unei siluete de invidiat. Ce alimente nu consumă actrița din „Clanul”

Cătălina Grama (Jojo), secretul unei siluete de invidiat. Ce alimente nu consumă actrița din „Clanul”
7

de Roxana Mirea,

Cătălina Grama, alias Jojo, pe care fanii o pot urmări acum în serialul „Clanul”, de la Pro TV, are o siluetă de invidiat. Totuși, actrița face sacrificii însemnate pentru a fi mereu în formă. Jojo are un regim alimentar destul de strict. Iată ce alimente nu consumă.

Cum se menține Jojo în formă

Cătălina Grama, alias Jojo, joacă în serialul „Clanul”, de la Pro TV, iar telespectatorii n-au cum să nu observe cât de bine arată actrița, în vârstă de 41 de ani. Totuși, asta nu înseamnă că ea nu face sacrificii pentru a avea o siluetă de invidiat. Jojo a mărturisit că s-a decis să renunțe la carne pentru o perioadă de timp nedeterminată.

Am norocul că am niște colegi foarte atenți și pe partea asta pentru că eu din ianuarie nu am mai mâncat carne. Am perioade așa. Nu e vorba de slăbit, e vorba de sănătate. E vorba de cum m-am simțit, nu de cum arăt și am vrut să fac o perioadă așa de detox. Mă simt foarte bine și mai ales pe vară mi-a prins foarte bine. Nu știu dacă în anotimpul rece o să continui, că e mai greu fără carne, dar am reușit”, a declarat Jojo pentru ego.ro.

jojo-13Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De asemenea, actrița a renunțat și la zahăr.

Zahăr nu consum. Nu pot să mănânc. În ciuda faptului că tuturor celor care mă urmăresc de atâția ani li se pare că eu așa m-am născut, am venit într-o cutie cu mărimile astea, nu este deloc așa. Paul e așa. El poate să mănânce orice pentru că are un metabolism extraordinar. Eu chiar trebuie să fiu atentă la ceea ce mănânc că altfel mă umflu rapid. Într-o săptămână sunt altcineva”, a mai spus Cătălin Grama.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton