Homepage  / Vedete româneşti

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima dată. „Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea”

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima dată. „Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea”
5

de Roxana Mirea,

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima dată! Anunțul a fost făcut chiar de către fosta gimnastă prin intermediul rețelelor sociale. Tot ea a publicat și prima imagine cu burtica de graviduță, în care apare alături de soțul ei, Bogdan Jianu.

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima dată

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima dată. Anunțul a fost făcut cu ocazia zilei sale de naștere. Fosta gimnastă a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani și a ținut să precizeze că a primit cel mai frumos cadou: un copil.

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați!

A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou! Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Postarea a fost însoțită de două imagini. În prima imagine, fosta gimnastă apare cu tortul în mâini, iar în cea de-a doua, e surprinsă în brațele soțului ei, scoțând în evidență burtica de graviduță.

Catalina-Ponor-este-insarcinata-pentru-prima-data-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit pe 18 iunie 2022. Evenimentul a fost unul restrâns, iar emoțiile au fost uriașe pentru sportivă.

„18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, a scris Cătălina Ponor pe una dintre rețelele sociale, potrivit libertatea.ro.

Cătălina Ponor s-a retras din activitate în urmă cu 5 ani, iar în anul 2018 și-a recunoscut relația cu Bogdan Jianu. Între cei doi există o diferență de 18 ani. Bogdan este mai în vârstă decât Cătălina, însă acest aspect nu a stat în calea iubirii lor.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton