Homepage  / Vedete româneşti

Câte kilograme a slăbit Dan Ursa la Survivor România 2023. Războinicul a rezistat 5 luni în Republica Dominicană

Câte kilograme a slăbit Dan Ursa la Survivor România 2023. Războinicul a rezistat 5 luni în Republica Dominicană
8

de Andra Stana,

Dan Ursa a câștigat miercuri, 24 mai, show-ul Survivor România 2023 și pleacă din Republica Dominicană complet schimbat. După 20 de săptămâni de competiție, acesta a slăbit un număr considerabil de kilograme. Dan Ursa s-a urcat pe cântar și a dezvăluit câte kilograme are acum, după Survivor România 2023.

Câte kilograme are Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023

Dan Ursa a slăbit un număr considerabil de kilograme la Survivor România 2023. Când a plecat din România, acesta avea 117 kilograme, iar acum este mult mai slab. În prezent, Ursa are 95 de kilograme. Asta înseamnă că, pe parcursul celor cinci luni petrecute în show-ul din Republica Dominicană, a slăbit 22 de kilograme.

Dezvăluirea a fost făcută de Kamara, care a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de câștigătorul marelui premiu de la Survivor România 2023.

Câte kilograme a slăbit Dan Ursa la Survivor România 2023. Războinicul a rezistat 5 luni în Republica DominicanăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Medalia de aur, Trofeul Survivor România 2023 și cei 100.000 de euro merg la Darius Dan Ursa. Ai venit cu 117 kilograme în concurs și pleci cu 95, dar mai bogat spiritual și mai înțelept”, a scris Kamara în dreptul unei fotografii publicate pe rețelele de socializare.

„Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi!

Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie”, a spus Dan Ursa, după ce a fost desemnat câștigătorul „Survivor România” 2023.

Cine este Dan Ursa

Dan Ursa, care a făcut parte din echipa Războinicilor, a ajuns în finala Survivor România 2023 alături de Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Dan Ursa a câștigat „Survivor România” 2023 și a primit marele premiu de 100.000 de euro.

„Sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt”, a spus marele câștigător, când i s-a înmânat trofeul „Survivor România” 2023 și cecul în valoare de 100.000 de euro. Dan Ursa este director de vânzări.

„Tot ce am trăit aici merită scris într-o carte, iar titlul cel mai potrivit este Oricine poate, dacă nu renuntă!”, a mai declarat Ursa, pe Instagram.

Înainte de a începe „Survivor România” 2023, concurentul spunea că va avea ceva probleme în a se adapta la regimul alimentar din competiție.

„Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii”, declara Dan Ursa. Înainte de a intra în competiție, concurentul recunoștea care e cea mai mare teamă a lui: frica de a dezamăgi, în special familia care îl susține acasă. „Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, a mai spus războinicul.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton