Homepage  / Vedete româneşti

Câte kilograme a slăbit Lidia Buble după „Asia Express”. Ce dietă ține

Câte kilograme a slăbit Lidia Buble după „Asia Express”. Ce dietă ține
10

de Roxana Mirea,

Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a slăbit un număr considerabil de kilograme după participarea la Asia Express, de la Antena 1. Pe Drumul Împăraților, artista s-a îngrășat din cauza stilului alimentar haotic. Acum, Lidia Buble ține dietă și a reușit să scape de mai multe kilograme într-un mod sănătos.

Câte kilograme a slăbit Lidia Buble

În timpul filmărilor pentru Asia Express, Lidia Buble se îngrășase 5 kilograme. În timpul unei probe, ea s-a urcat pe cântar și avea, la acel moment 58,4 kilograme. Ei bine, după ce s-a întors de la Asia Express, sezonul 4, Lidia Buble a reușit să slăbească 15 kilograme. Artista și-a schimbat stilul alimentar, iar rezultatul este vizibil.

„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, a mărturisit Lidia Buble, potrivit spynews.ro.

Cate-kilograme-a-slabit-Lidia-Buble-dupa-„Asia-Express-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce dietă ține Lidia Buble

Lidia Buble face mari sacrificii pentru a arăta tot timpul bine. Pe lângă faptul că are grijă la alimentație, artista face sport zilnic. Pe de altă parte, ea a spus că de sărbători nu a mâncat aproape mai nimic pentru că toate preparatele erau pe bază de carne.

„Eu de sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne. Mănânc foarte, foarte rar și asta se întâmplă cam de două ori pe an, să mănânc șnițel făcut de mama mea sau de soră-mea, Dia. În rest, mănânc doar pește, salată și alte cele, așa că eu am cam făcut foamea de sărbători. În afară de portocale, clementine, mandarine și câteva dulciuri sau paste, nu am mâncat aproape nimic, drept urmare eu încă mă gândesc la mâncare”, a adăugat artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton