Homepage  / Vedete româneşti

Câte kilograme a slăbit Robert Niță la Survivor 2022. Ce a spus despre experiența din Dominicană

Câte kilograme a slăbit Robert Niță la Survivor 2022. Ce a spus despre experiența din Dominicană
8

de Roxana Mirea,

Robert Niță a părăsit Survivor România, după ce colegii lui l-au propus spre eliminare. Acesta nu mai putea intra pe trasee din cauza problemelor medicale. Recent, el a vorbit despre experiența din Republica Dominicană. Robert Niță a spus câte kilograme a slăbit la Survivor România 2022, de la Pro TV, în doar 21 de zile.

Câte kilograme a slăbit Robert Niță la Survivor 2022

Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România 2022, miercuri, 1 februarie. Robert Niță a ajuns în pericol de eliminare în urma votului colectiv al echipei lui, iar motivul principal a fost reprezentat de faptul că Faimosul nu mai putea intra pe traseele sportive din cauză că era accidentat.

Recent, Robert Niță și-a descris experiența din Dominicană și a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme la Survivor 2022, în doar 21 de zile.

„Cu siguranță, este cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea. În același timp, una dintre marile mele dezamăgiri, pentru că m-am accidentat și am rezistat doar 3 săptămâni din cauza asta.

Este ceva unic în viață, îți testezi limitele. Trebuie să dormi pe jos, nu ai prosop. Trebuie să îți speli hainele în apa de mare, rămâne sare pe ele. Mâncare ai doar dacă câștigi, în primele zile 11 sau 12 zile acolo am mâncat nouă linguri de orez. În 21 de zile am slăbit 10 kilograme. Este extrem, totul este la extrem! Este o luptă cu foametea, cu mintea, pentru că nu ai telefon, nu știi cât este ceasul”, a spus Robert Niță la Pro X, potrivit gsp.ro.

Imediat după ce a ieșit din concurs, Robert Niță a mâncat, mult mai mult decât de obicei.

Până mi-au găsit bilet de avion, am stat la un hotel unde am mâncat de dimineață până seara. Se uitau ăia la mine și se închinau. Luam cu vârf și făceam multe drumuri, se uitau ăia la mine!” a mai povestit el.

Robert Niță, eliminat de la Survivor România 2022 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Robert Niță, după ce a fost eliminat de la Survivor 2022

După ce a fost eliminat, Robert Niță a declarat că Survivor încetase să mai fie o competiție sportivă pentru el, având în vedere starea lui de sănătate.

„Așa cum am spus și mai devreme, lăsând la o parte discuțiile care au fost poate pe undeva normale sau poate nu în cadrul unei echipe, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie pentru mine o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp, dar poate și asta a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a-mi ține gura, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observații colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă.

Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat și mult mai scurt decât îmi propusesem”, a declarat Robert Niță, după ce a aflat că este eliminate de la Survivor România 2022.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton