Homepage  / Vedete româneşti

Câte kilograme are acum Emilia Ghinescu, după ce a slăbit considerabil. Ce intervenții estetice și-a făcut

Câte kilograme are acum Emilia Ghinescu, după ce a slăbit considerabil. Ce intervenții estetice și-a făcut
9

de Roxana Mirea,

Emilia Ghinescu are o siluetă de invidiat la cei 44 de ani ai săi. Interpreta de muzică populară și-a dorit foarte mult să slăbească, așa că și-a schimbat stilul de viață. A renunțat la mai multe alimente și merge constant la sala de sport. Iată câte kilograme are acum Emilia Ghinescu.

Câte kilograme are Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu a ținut dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Cântăreața de muzică populară este foarte atentă la ce mănâncă și a renunțat la pâine și zahăr. Emilia Ghinescu are acum 47 de kilograme, aceeași greutate pe care o avea și la vârsta de 27 de ani.

„Sunt slabă pentru că mi-am dorit foarte mult să slăbesc, sunt atentă la tot ce mănânc. Nu mănânc pâine de regulă și nu mănânc zahăr. Mănânc foarte puțin, cantitativ foarte puțin. Acum am ajuns la o greutate pe care mi-o doream de foarte mult timp. 47 de kilograme n-am mai avut de când aveam 27 de ani.

Dar vreau să mă mențin la greutatea asta”, a dezvăluit Emilia Ghinescu pentru FANATIK.

Cum-arata-Emilia-Ghinescu-dupa-ce-si-a-schimbat-stilul-de-viata-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce intervenții estetice are Emilia Ghinescu

De asemenea, Emilia Ghinescu a povestit și ce intervenții estetice are, dar și cum încearcă să-și mențină tenul veșnic tânăr.

Tot timpul să te demachiezi, că te speli cu apă, cu un gel anume, cu o soluție anume, important este să te demachiezi. Eu asta fac în fiecare seară, mai ales în zile cum sunt acum, uite, când sunt la filmări, când trebuie să stau preț de câteva ore cu machiaj pe fața mea.

Atunci clar, tenul necesită mai multă îngrijire. Folosesc și creme obișnuite, de zi, de seară. Bineînțeles, am apelat și eu la chirurgia estetică și chiar nu pot să spun că nu sunt adepta lucrurilor ăstora. Făcute cu bun-simț și răspundere sunt foarte frumoase și benefice pentru femei.

Ca să nu îmi apară riduri am folosit botoxul. Acid hialuronic în buze nu mi-am mai pus de vreo trei ani și nici nu cred că o să mai am nevoie acum. Dar, în rest, mă consider că la vârsta de 44 de ani cred că arăt foarte bine. Încerc să mă mențin, cam atât”, a mai declarat artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton