Homepage  / Vedete româneşti

Câte kilograme are Ruby. „Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat”

Câte kilograme are Ruby. „Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat”
8

de Roxana Mirea,

Ruby are foarte mare grijă de modul în care arată, așa că nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus. Totuși, în ultima perioadă, artista și-a îngrijorată fanii pentru că a slăbit foarte mult. Recent, Ruby s-a urcat pe cântar și le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram câte kilograme are.

Câte kilograme are Ruby

Ruby este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi și se bucură de aprecierea foarte multor oameni. În plus, ea este foarte activă și pe rețelele sociale și îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale, fiind urmărită doar pe Instagram de 1,5 milioane de oameni.

Cântăreața nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, însă, în ultima perioadă, și-a îngrijorat fanii din cauza pierderii în greutate. Dacă mulți oameni își doresc să slăbească, ea vrea să se îngrașe. Ruby a fost înspăimântată de cât de puține kilograme are.

Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg … 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!”, a spus Ruby, după ce s-a urcat pe cântar și le-a arătat urmăritorilor ei ce greutate are, potrivit spynews.ro.

Cate-kilograme-are-Ruby-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton