Homepage  / Vedete / Vedete străine

Catherine Zeta-Jones, apariție de senzație pe covorul… negru de la premiera serialului Netflix „Wednesday”. Cine a însoțit-o

Catherine Zeta-Jones, apariție de senzație pe covorul... negru de la premiera serialului Netflix „Wednesday”. Cine a însoțit-o
25

de Andra Stana,

Catherine Zeta-Jones a participat miercuri seară, în Los Angeles, la premiera „Wednesday”. Noul serial urmează să aibă premiera pe Netflix pe 23 noiembrie 2022. Actrița britanică, în vârstă de 53 de ani, a purtat pe covorul negru o rochie uluitoare.

Purtând o rochie roz deschis, cu un decolteu adânc, actrița, care joacă rolul Morticia Adams în noul serial Netflix, a arătat absolut uluitor. Rochia în stil sirenă îi scotea în evidență talia subțire. „Rochia mea Maticevski a fost ying-ul meu pentru yang-ul meu Morticia Addams”, a scris Zeta-Jones despre rochie pe Instagram.

Zeta Jones a pășit pe covor alături de fiul ei, Dylan Douglas, în vârstă de 22 de ani. Fiul lui Michael Douglas a purtat un costum de culoare maro, la care a asortat o cămașă neagră. De asemenea, și-a accesorizat look-ul cu un colier gros de aur.

În legătură cu noaptea trecută. „Wednesday” a avut premiera în LaLaLand aseară. Wow! Ce noapte! Dylan, fiul meu, m-a plimbat pe covorul negru. Rochia mea Maticevski a fost ying-ul meu pentru yang-ul meu Morticia Addams. Și am avut un „glob de cristal”, abia aștept să vedeți asta. Atenție…”, a scris mândra mamă pe Instagram alături de o galerie de fotografii.

Atât fiica mea, cât și Dylan m-au sprijinit incredibil de mult”, a declarat Zeta-Jones pentru revista People. „Am fost extrem de binecuvântată să îi am pe amândoi în viața mea”, a completat actrița.

Catherine Zeta-Jones si fiul ei, la premiera Wednesday NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

La premiera din Los Angeles au participat și Jenna Ortega, Christina Ricci și Lisa Loring. Wednesday, care va avea premiera pe 23 noiembrie, promite o nouă abordare a clasicei familii Addams.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton