Homepage  / Vedete străine

Catherine Zeta Jones, cu un decolteu amețitor pe covorul roșu. Cine este tânărul cu care s-a afișat

Catherine Zeta Jones, cu un decolteu amețitor pe covorul roșu. Cine este tânărul cu care s-a afișat
4

de Cătălina Matei,

În ultima vreme, Catherine Zeta Jones ne oferă apariții din ce în ce mai spectaculoase pe covorul roșu. După ce a optat în urmă cu câteva săptămâni să poarte o rochie albă cambrată la la premiera producției „Wednesday”, soția lui Michael Douglas uimește din nou: actrița a apărut luni seară la premiera noului ei serial, „National Treasure: Edge of History” într-o salopetă cu un decolteu foarte adânc.

Luni seara a avut loc la Hollywood premierea noului serial marca Disney Plus „National Treasure: Edge of History”, iar printre vedetele care au defilat pe covorul roșu s-a regăsit și Catherine Zeta Jones. Aceasta a atras toate privirile datorită ținutei sale care a pus-o perfect în evidență pe actrița în vârstă de 53 de ani. Este vorba despre o salopetă mov, o creație semnată Elie Saab, cu cu un decolteu adânc care i-a pus în valoare bustul.

Dincolo de spectaculozitatea ținutei sale, Catherine Zeta Jones a fost în centrul atenției și datorită însoțitorului său. Actrița și-a făcut apariția la eveniment împreună cu Dylan, fiul pe care îl are cu Michael Douglas. Tânărul de 22 de ani a purtat un costum maro, cămașă albă și pantofi din piele întoarsă.

National Treasure: Edge Of History Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Catherine Zeta Jones, un mariaj furtunos cu Michael Douglas

Deși există o diferență de vârstă de 25 de ani între Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri d ela Hollywood. Asta nu înseamnă că mariajul celor doi nu a avut și dificultăți.

De curând, actrița pe care o putem urmări în „Wednesday” și, în curând, și în noul serial marca Disney+ „National Treasure: Edge of History”,  a vorbit, de curând, despre mariajul furtunos cu Michael Douglas.

Este imposibil să nu existe suișuri și coborâșuri dacă locuiești cu aceeași persoană și te trezești cu ea în fiecare zi”, a spus actrița pentru The Telegraph. „M-am trezit cu Mike aproape 25 de ani. Îmi place să fiu căsătorită, dar este o nebunie când te gândești cu adevărat la asta”.

De asemenea, ea a adăugat că, în ciuda relației lor furtunoase, ea și Michael se respectă unul pe celălalt. „Îmi amintesc că oamenii spuneau: Când vei avea 50 de ani, el va avea 75. Ei bine, asta e doar matematică”.

foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton