Homepage  / Articole

Catherine Zeta-Jones e bipolară, dar se tratează

Catherine Zeta-Jones e bipolară, dar se tratează

de Redactia Tvmania

Catherine Zeta-Jones (41 de ani) a fost supusă unei presiuni enorme în ultimul timp: i-a stat alături soţului, Michael Douglas (66 de ani), care s-a luptat cu cancerul şi a jucat pe Broadway în piesa „A Little Night Music”, pentru care a câştigat un premiu Tony.

Dailymail.co.uk scrie că purtătorul ei de cuvânt a confirmat că aceasta s-a internat pe 6 aprilie în Spitalul Silver Hill din Connecticut, iar motivul este nevoia de a primi tratament „pentru a se descurca cu traumatizanta ei viaţă personală”. Mai exact, actriţa suferă de o tulburare bipolară de gradul II (cu alte cuvinte, este maniaco-depresivă). Această boală produce iritabilitate, schimbări de dispoziţie şi depresie uşoară, lipsa nevoii de somn şi risc ridicat de sinucidere.

Spitalizare scumpă

La Silver Hill se tratează probleme legate de tulburări psihiatrice şi dependenţă, iar actriţa a stat aici cinci zile (costul unei zile de spitalizare a fost de 1.250 de dolari). La internare (pe care a făcut-o sub pseudonimul „Terrie Kirny”), a fost acompaniată de soţul ei, scrie „The National Enquirer”. Un martor din cadrul spitalului povesteşte că actriţa părea fericită, a mers la masă alături de ceilalţi pacienţi, a jucat poker cu aceştia şi a făcut jogging în curtea centrului.

O cunoştinţă a familiei a povestit pentru această din urmă publicaţie că „Ultimul an a fost cel mai greu din toată viaţa ei. E trecut prin iad! Presiunea a fost aproape imposibilă”, că actriţa a trecut prin multe nopţi nedormite şi că ajunsese să fumeze şi să bea non-stop.

Acum, purtătorul ei de cuvânt spune că „se simte minunat şi abia aşteaptă să înceapă lucrul la următoarele ei două filme” („Playing the Field”, alături de Gerard Butler şi „Lay the Favorite”, cu Bruce Willis).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton