Homepage  / Vedete străine

Catherine Zeta-Jones, fascinată de București. A început filmările pentru serialul Netflix „Wednesday”

Catherine Zeta-Jones, fascinată de București. A început filmările pentru serialul Netflix „Wednesday”

de Roxana Mirea,

Catherine Zeta-Jones se află la București. Actrița se află pe meleaguri românești pentru că aici au loc filmările pentru unul dintre cele mai așteptate seriale de la Netflix, „Wednesday”, regizat de Tim Burton. Catherine Zeta-Jones o va interpreta pe Morticia Addams. Recent, celebra actriță a publicat un video pe Facebook din București.

Catherine Zeta-Jones, filmare din București

Catherine Zeta-Jones o va interpreta pe Morticia Addams în noul serial de la Netflix, „Wednesday”. Filmările au loc în România și vor dura aproape o jumătate de an. Celebra actriță a ajuns deja în România și recent, a publicat pe Facebook un clip, filmat încă de la primele ore ale dimineții.

Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!”, a spus aceasta.

De asemenea, în noul serial de la Netflix va jura și George Burcea. Acesta va interpreta rolul personajului Lurch, valetul celebrei familii Addams. În același timp, rolul lui Thing (mâna personajului Thing T. Thing)  este interpretat de magicianul Victor Dorobanţu, pe care publicul din România l-a văzut și în emisiunea “iUmor”, de la Antena 1.

Catherine Zeta-Jones, nerăbdătoare să înceapă filmările

Recent, Catherine Zeta-Jones le-a declarat reporterilor că abia aşteaptă să interpreteze rolul Morticia Addams în serialul „Wednesday” și că este nerăbdătoare să ajungă în România.

Sunt pe cale să încep filmările în România. Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton şi cu designerul de machiaj şi costume cu care am mai lucrat, şi cu Luis Guzmán, care îl joacă pe Gomez, cu care am lucrat la «Traffic». Va fi o tovărăşie cu adevărat minunată. Sunt nerăbdătoare”, a spus celebra actriță, înainte de a ajunge în România.

Tim Burton este regizorul și producătorul primului sezon al serialului “Wednesday”. Serialul are opt episoade și este scris de Al Gough și Miles Millar. Personajele au fost create de caricaturistul Charles Addams în 1938 și au avut mai multe adaptări de-a lungul anilor (inclusiv filmul din 1993 Addams Family Values, cu Christina Ricci în rolul de Wednesday).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton