Homepage  / Vedete / Vedete străine

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au motive să fie mândri. Copiii lor le calcă pe urme

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au motive să fie mândri. Copiii lor le calcă pe urme

de Redactia Tvmania

Catherine Zeta-Jones (51 de ani) are un vis: își dorește ca cei doi copii ai săi, pe care îi are împreună cu Michael Douglas (76 de ani), să devină actori.

Despre Dylan, 20 de ani, și Carys, 17 ani, Zeta-Jones are convingerea că pot deveni în anii ce urmează adevărate staruri la Hollywood, scrie people.com.

„Sunt extrem de inteligenți, studiază politica și istoria, dar nu au alte înclinații decât actoria”, a mărturisit Zeta-Jones într-un interviu recent.

În altă ordine de idei, soția lui Michael Douglas are și o temere: crede că cei doi copii ai ei ar putea să fie supuși unor presiuni atunci când vor alege să intre în industria cinematografică.

Catherine Zeta-Jones a mai dezvăluit recent faptul că Dylan și Carys merg anul, în fiecare vară, în tabere de teatru, împreună cu toți copiii de pe Broadway.

„Amândoi au aflat ce este celebritatea de la mama, tata și de la bunicul lor”, legendarul actor Kirk Douglas, care a murit anul trecut, în luna februarie, la vârsta de 103 ani, a mai spus actrița de 51 de ani. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton