Homepage  / Vedete străine

Catherine Zeta-Jones și fiica sa, apariție fabuloasă la Cannes 2023. Michael Douglas, eclipsat de prezența celor două

Catherine Zeta-Jones și fiica sa, apariție fabuloasă la Cannes 2023. Michael Douglas, eclipsat de prezența celor două
7

de Cătălina Matei,

Prezent pe covorul roșu la festivitatea de deschidere a Festivalului de film de la Cannes ediția 2023, Michael Douglas a fost complet eclipsat de însoțitoarel sale. Celebrul actor a apărut pe covorul roșu la brațul soției sale, actrița Catherine Zeta-Jones, și la cel al fiicei lor în vârstă de 20 de ani, Carys. Cele două au fost spectaculoase!

Carys Douglas, în vârstă de 20 de ani, a preluat cele mai bune gene de la părinții săi, căci fiica lui Michael Douglas și a actriței Catherine Zeta-Jones este de o frumusețe răpitoare. Tânăra a pășit pe covorul roșu de la premiera „Jeanne du Barry”, pelicula care a deschis Festivalul de film de la Cannes ediția 2023, alături de părinții săi, într-o rochie albă, cu broderii din dantelă, care i-a pus în evidență formele corpului. În același timp, mama sa, în vârstă de 53 de ani, a atras toate privirile într-o rochie roșie, diafană, cu un decolteu adânc.

michael-douglas-catherine-zeta-jones-carys-douglas-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Însoțit de astfel de frumuseți, Michael Douglas în vârstă de 78 de ani a fost aproape ignorat de fotografii prezenți la eveniment. Celebrul actor și soția sa mai au un băiat, pe Dylan, în vârstă de 22 de ani.

Michael Douglas va primi trofeul Palme D’or onorific la Cannes 2023

Celebrul actor va fi recompensat cu un Palme d’Or onorific la apropiata ediție a Festivalului de la Cannes, scrie variety.com.

Michael Douglas a ajuns pentru întâia oară la Festivalul de la Cannes în 1979, la cea de-a 32-a ediție a acestuia, în cadrul căreia și-a promovat filmul „Sindromul chinezesc” / „The China Syndrome”, regizat de James Bridges. Celebrul actor s-a întors pe Croazetă cu „Instinct primar” / „Basic Instinct”, în 1992, și cu „Cădere liberă” / „Falling Down” în 1993. Cea mai recentă vizită a sa la Cannes a fost pentru promovarea filmului lui Steven Soderbergh „Viața mea cu Liberace” / „Behind the Candelabra” (2013).

Este întotdeauna o gură de aer proaspăt să fii la Cannes, care oferă de multă vreme o platformă minunată pentru creatorii îndrăzneți, inovația artistică și excelența narativă”, a transmis Michael Douglas într-un comunicat.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton