Homepage  / Vedete / Vedete străine

Catherine Zeta-Jones vine în România. Actrița va fi Morticia Addams în serialul Netflix „Wednesday”

Catherine Zeta-Jones vine în România. Actrița va fi Morticia Addams în serialul Netflix „Wednesday”

de Redactia Tvmania

Catherine Zeta-Jones (51 de ani) se va metamorfoza într-un personaj cult: Morticia Addams, în viitorul serial Netflix „Wednesday”, regizat și produs de Tim Burton, scrie foxnews.com.

„Catherine Zeta-Jones și-a găsit următorul mare rol”, au scris cei de la foxnews.com. Celebra actriță o va interpreta pe Morticia Addams, adevăratul cap al tenebroasei familii cinematografice.

Creat de caricaturistul Charles Addams în 1933, pentru revista New Yorker, extravagantul personaj a avut mai multe versiuni de-a lungul timpului, fiind interpretată de actrița americană Carolyn Jones, de canadianca Ellie Harvie sau chiar de Daryl Hannah, într-un film distribuit direct pe casete video.

Însă Morticia Addams și-a găsit întruchiparea perfectă în interpretarea magnetică a Anjelicăi Huston din excelenta comedie neagră „Familia Addams” / „The Addams Family” (1991) și din continuarea acesteia, „Valorile familiei Addams” / „Addams Family Values” (1993). Excepționala poveste a cunoscut și versiuni animate, cea mai nouă datând din 2019, în care Morticia a avut vocea lui Charlize Theron.

Netflix vrea ca „Wednesday” să aibă 8 episoade

Potrivit unui comunicat de presă recent, Catherine Zeta-Jones va juca rolul Morticiei în noul serial live-action „Wednesday”, cu opt episoade, comandat în primăvară de Netflix. Produs și regizat de reputatul Tim Burton, noul serial este plasat în prezent și urmărește povestea din perspectiva lui Wednesday Addams, fiica binecunoscuților Morticia și Gomez Addams, în perioada studenției ei la Academia Nevermore. Acolo, tânăra Wednesday se antrenează pentru a-și spori capacitățile psihice și a salva apoi un oraș de un ucigaș care îl terorizează.

Jenna Ortega va fi protagonista, Wednesday Addams

Catherine Zeta-Jones va fi invitată specială în serial, în rolul Morticiei. Rolul principal, al lui Wednesday Addams, va fi interpretat de actrița în vârstă de 18 ani Jenna Ortega (cunoscută din serialele „Jane, mama virgină” și „Jurassic World: Tabăra cretacică”). Rolul lui Gomez Addams, soțul Morticiei, îi va reveni lui Luis Guzmán („Narcos”). Actorul a mai jucat cu Catherine Zeta-Jones în „Traffic” (2000), în regia lui Steven Soderbergh.

Unul dintre cei mai originali și interesanți cineaști ai lumii, Tim Burton are prilejul, în acest serial, să dea frâu liber imaginației sale impresionante și să-și exprime pasiunea pentru poveștile gotice pe care o ilustrează majoritatea filmelor sale, de la „Viață de stafie” /„Beetlejuice” (1988) la „Edward Mâini-de-foarfece” (1990), „Legenda călărețului fără cap” / „Sleepy Hollow” (1999) sau „Mireasa moartă” / „Corpse Bride” (2005).

Data de lansare a serialului „Wednesday” nu a fost încă anunțată, iar reprezentanții actriței Catherine Zeta-Jones, contactați de foxnews.com, au refuzat să comenteze informația.

 

Sursa foto: Hepta, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton