Homepage  / Vedete / Vedete străine

Catherine Zeta-Jones vrea să joace într-un film cu Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones vrea să joace într-un film cu Michael Douglas

de Redactia Tvmania

Catherine Zeta-Jones (50 de ani) a declarat că își dorește foarte mult să joace într-un film cu soțul ei, Michael Douglas (75 de ani), care este și unul dintre actorii ei preferați.

Cei doi actori născuți în aceeași zi, pe 25 septembrie, dar la diferență de 25 de ani, s-au căsătorit în anul 2000, după doi ani de relație, și au doi copii, Dylan, de 19 ani și Carys, de 17 ani.

Catherine Zeta-Jones este implicată în prezent în mai multe filme de televiziune și seriale, însă visul său este să joace cu soțul ei, Michael Douglas. În anul 2000, amândoi au jucat în filmul „Trafic”, al lui Steven Soderbergh, însă au interpretat personaje care nu se intersectau.

Actrița a declarat pentru ediția britanică a revistei OK!: „Sunt o cititoare împătimită și m-am gândit deja la câteva cărți despre care cred că ar putea deveni filme și seriale de mare succes, așa că m-am implicat deja în ecranizarea lor. De-a lungul carierei am lucrat cu mulți actori extraordinari, iar acum îmi doresc un proiect în care să fiu implicată împreună cu un actor pe care îl ador – Michael Douglas”.

Catherine Zeta-Jones, care a împlinit 50 de ani în 2019, a mai spus că se simte mai fericită ca oricând și că găsește înaintarea în vârstă ca fiind „odihnitoare”.

„Mi-am dat seama că vârsta e doar un număr. Știu că sună a șablon, dar e adevărat. Acum mă simt mai bine și mai relaxată decât am fost vreodată și tratez cu mai multă lejeritate tot ce mi se întâmplă. Vârsta asta te face să nu te mai agiți pentru fleacuri. În plus, am învățat să acord importanță lucrurilor care contează și să spun «Nu!», când e cazul, când e vorba despre lucruri pe care nu-mi doresc neapărat să le fac sau care m-ar putea îndepărta de familie”, a adăugat ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton