Homepage  / Vedete româneşti

Câți actori români au jucat, de fapt, în serialul Netflix „Wednesday”. În ce secvență apare Andrei Duban

Câți actori români au jucat, de fapt, în serialul Netflix „Wednesday”. În ce secvență apare Andrei Duban
13

de Roxana Mirea,

Serialul Netflix „Wednesday” a fost filmat în România și s-a bucurat de un succes uriaș în întreaga lume încă de la lansarea lui pe Netflix, pe 23 noiembrie. Știm deja că George Burcea îl interpretează pe Lurch, majordomul Familiei Addams, iar Victor Dorobanțu i-a dat viață într-un mod magnific lui Thing, însă cei doi nu sunt singurii actori români care au jucat în serialul Netflix „Wednesday”.

Câți actori români au jucat în serialul Netflix „Wednesday”

Serialul Netflix „Wednesday” are o valoare mai specială pentru noi, având în vedere faptul că a fost filmat în România. Țara noastră s-a văzut superb prin ochii lui Tim Burton. În plus, am putut recunoaște și niște fețe familiare în unele secvențe. Știm deja că Victor Dorobanțu l-a interpretat exemplat pe Thing, iar George Burcea s-a transformat în Lurch, însă mai există și alți români care apar în serial. Magicianul Victor Dorobanțu a fost invitat în podcastul lui Speak, unde a mărturisit cine sunt ceilalți actori români care apar în serialul Netflix „Wednesday”.

„Mai sunt 3 (n.r. români care au jucat în serial). Este George Burcea care este Lurch, este Cezar Grumăzescu, care este antrenorul de scrimă, coach Vlad. N-ai văzut că are și accent de român? Bine, făcut intenționat, că sigur că Cezar ar fi făcut orice accent posibil. Cezar Grumăzescu, un actor din București chiar, nu vreau să greșesc, dar parcă era de la Teatrul Mic, nu mai știu de la ce teatru. El era antrenorul de scrimă pe care l-ați văzut chiar în primul episod. Antonio Satiru, care era unul din profesorii studenților de la Nervermore. Și majoritatea studenților pe care îi vezi în filmări… cred că de fapt toți studenții pe care îi vezi în filmări, în figurație, sunt români. Nu știu, poate au fost și excepții, dar majoritatea sunt români”, a spus Victor Dorobanțu.

WEDNESDAY_105_Unit_00084RIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Andrei Duban apare în serialul Netflix „Wednesday”

În continuare, Victor Dorobanțu și-a amintit și de secvența în care apare Andrei Duban. Este vorba de momentul în care Wednesday intră în cafenea și îl întâlnește pe Tyler, care se chinuie să reparare aparatul de cafea. În acel moment, ea spune: „Cafea la filtru beau doar cei care urăsc și știu că trăiesc fără scop și sens.” În acel moment, camera se mută pe un bărbat care fix atunci își punea în cană cafea la filtru. Ei bine, acel bărbat era nimeni altul decât Andrei Duban.

andrei-duban-apare-in-serialul-netflix-wednesday-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 13

„Ah, și stai așa. Nu știu dacă ai observat. Puțină lume a observat. În primul episod, când Wednesday merge în cafenea, se întâlnește cu Tyler și îi cere o cafea și știi că aparatul de cafea avea o problemă… dacă te uiți la un moment dat, a spus ea ceva referitor la oamenii care beau cafea la filtru și se întoarce camera spre cineva care chiar își punea cafea la filtru. Ăla era Andrei Duban. Puțini au observat chestia asta. (…)

Au fost foarte mulți români și în echipe. Echipele erau pline de români și au rămas plăcut surprinși și chiar când eram pe scenă la, Hollywood, Tim Burton a mulțumit tuturor echipelor din România. Mai ales celor de la camere, deci au rămas șocați de ce oameni avem. (…) Majoritatea pe set eram români. Cei din conducere și cei care ne coordonau erau străini. (…) Oameni de la departamentul de costume, full de români. Oameni de la machiaj, full de români”, a mai povestit actorul care-i dă viață lui Thing.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton