Homepage  / Vedete româneşti

Câți ani are, de fapt, solistul de la Carla’s Dream? Declarația uimitoare a artistului

Câți ani are, de fapt, solistul de la Carla’s Dream? Declarația uimitoare a artistului
7

de Cătălina Matei,

Extrem de misterios în ce privește identitatea sa, despre solistul de la Carla’s Dream s-a speculat în presă că ar fi Andrei Țăruș, un solist din Republica Moldova, în vârstă acum de 37 de ani. Însă adevarata vârstă a lui Sergiu, numele pe care îl mai folosește liderul trupei Carla’s Dream, este alta, iar dezvăluirea a fost făcută chiar de el în timpul unui eveniment de social media și comunicare online.

Este una dintre cele mai enigmatice prezențe din industria muzicală românească și nu numai, iar misterul asupra identițății sale este amplificat nu doar de felul în care își pictează chipul ori de câte ori apare în public, ci și de lipsa informațiilor personale.

De altfel, întreaga trupă se ascunde în spatele măștilor încă de la lansarea proiectului în Republica Moldova, cu mai bine de 10 ani în urmă. Însă interesul suprem s-a îndreptat înspre liderul trupei, „autorul” Carla’s Dream după cum declara chiar el în interviurile acordate presei moldovenești la momentul respectiv.

„Echipa Carla’s Dreams constă din mai multe persoane, dar dacă e să structurăm, atunci este autorul şi sunt mai multe persoane care lucrează la diferite segmente din piese (chitarist, saxofon, alte instrumente vii), de asemenea sunt persoane care participă uneori la prelucrarea tehnică a materialului muzical (din spusele persoanelor în cauză două sunt în Germania şi una în Marea Britanie).

Mixul şi masterul îl face Corneliu Bucătaru – el fiind unica persoană publică din cadrul proiectului. Numele participanţilor la proiect este ţinut în secret din dorinţa acestora.

Astfel, este autorul, muzicieni, tehnicieni şi Corneliu Bucataru. Vârstele de asemenea pot fi determinate doar aproximativ de la 21 la 30 de ani. Autorul este din Chişinău, Corneliu Bucătaru – de asemenea. Restul persoanelor care participă – nu se ştie cu siguranţă.

Protagonistul CSD – este autorul (tot el interpretul, textierul şi songwriter-ul) dar în procesul creării unei lucrări muzicale aceasta este supusă unor transformări, adesea majore, de alţi participanţi la proiect”, declara liderul trupei într-un interviu după ce s-au lansat în Republica Moldova.

În 2012, în cadrul emisiunii Paparazzi de la Jurnal TV s-a lansat ipoteza că solistul ar fi Andrei Țăruș (n. 25 octombrie 1984, Slobozia, Republica Moldova), cunoscut anterior ca solistul și compozitorul trupei In Quadro.

Solistul de la Carla’s a negat aceste speculații într-un interviu cu publicat în Libertatea, spunând că a fost confundat cu un alt Andrei din trupa In Quadro care a colaborat cu Carla’s Dreams.

Misterul identității sale continuă și azi, iar numele lui adevărat rămâne încă necunoscut, chiar dacă se speculează că ar fi Sergiu, nume popularizat de juriul emisiunii „X Factor”, căruia i s-a alăturat în 2016.

De altfel, și în cadrul show-ului „SuperStar”, difuzat în prezent la PRO TV, colegii săi de la masa juriului îi mai spun „Sergiu”.

Câți ani are, de fapt, Carla’s Dream?

Dacă numele rămâne în continuare o necunoscută, vârsta liderului trupei Carla’s Dream a fost dezvăluită chiar de el. Prezent ca invitat în cadrul Webstock 2021, care a avut loc pe 7 octombrie, „Sergiu” s-a dat singur de gol: „Am 57 de ani… degrabă”. Momentul poate fi vizionat la minutul 43:35 din video-ul de mai jos.

De altfel, întreaga sa intervenție în cadrul conferinței de social media și comunicare online este extrem de interesantă și confirmă încă o dată că liderul trupei Carla’s Dream, dincolo de muzica fenomen pe care o compune, este o persoană matură, cu o capacitate analitică solidă și opinii argumentate.

Carlas-DreamsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Despre trupa Carla’s Dream

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 20 ianuarie 2012. În aparițiile publice, vocalistul formației, la fel ca și restul trupei, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată. Carla’s Dreams combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock, jazz și pop.

Trupa Carla’s Dreams a devenit cunoscută în România în urmă cu 8 ani, după lansarea videoclipului piesei P.O.H.U.I, alături de Inna.

În iulie 2016, solistul trupei a devenit jurat al emisiunii „X Factor România”. În același an, Carla’s Dreams a câștigat Premiile Media Music la șapte categorii, printre care „Best Group” și „Cea mai difuzată melodie” („Te rog”).

Cea mai recentă piesă semnată Carla’s Dreams este „N-aud”, o colaborare cu EMAA, care domină de multe săptămâni topurile muzicale de la posturile de radio românești.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton