Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Câți bani a câștigat Zanni, de fapt, la „Survivor România”. Suma este impresionantă!

Câți bani a câștigat Zanni, de fapt, la „Survivor România”. Suma este impresionantă!

de Redactia Tvmania

Viața lui Zanni s-a schimbat radical sâmbătă, 10 iulie, când a câștigat marele premiu „Survivor România”!

Zanni a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, însă aceasta nu este suma reală cu care va pleca acasă în urma competiției de la Kanal D. 

Care este suma reală cu care Zanni pleacă de la „Survivor România”

Zanni pleacă acasă cu o sumă mult mai mare decât cea declarată la televizor! Chiar dacă marele premiu are o valoare de 50.000 de euro, din această sumă se vor scădea impozitele, iar Zanni va rămâne, de fapt, cu 45.000 de euro în cont. Însă aceștia nu sunt singurii bani obținuți de Faimosul de la „Survivor România”! Vedetele care au participat la emisiunea-concurs de la Kanal D au fost remunerate săptămânal cu o sumă de bani convenită înainte de plecarea în jungla Dominicană. Se pare că Zanni a primit 1.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la „Survivor România”, conform celor de la playtech.ro. Astfel, pe lângă cei 45.000 de euro din marele premiu, Zanni a mai câștigat încă 26.000 de euro. 

Ce va face Zanni cu banii de la „Survivor România”

Zanni a câștigat „Survivor România’ 2021 și își dorește tare mult să se stabilească la casa lui.  Zanni a mărturisit că își dorește să investească banii într-un apartament.

 

 „Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez’, a spus tânărul care a ținut să le mulțumească oamenilor de acasă pentru susținere. Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni’, a mai spus câștigătorul Survivor România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton