Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Câți bani a donat Simona Halep pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19.„ A venit din suflet”

Câți bani a donat Simona Halep pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19.„ A venit din suflet”

de Redactia Tvmania

Invitată sâmbătă, 11 aprilie, în cadrul emisiunii „Campionii Digi Sport, Simona Halep a dezvăluit ce face în izolare, ce planuri are pentru acest an, dar și despre gestul mărinimos de a susține medicii din România în lupta pentru pandemia de coronavirus, donând o sumă consistentă de bani. 

„Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”, a declarat marea sportivă într-un interviu pentru Digi Sport.

„Eu una m-am izolat complet”

În cadrul emisiunii, Simona Halep a făcut dezvăluiri și despre viața din carantină, mărturisind care sunt lucrurile care îi lipsesc cel mai mult acum.

„Îmi lipseşte faptul că nu mai pot ieşi cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oras, să stăm să râdem, să povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie! Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai făcut asta am şi uitat de când! Dorm mai mult şi pot să spun că e un moft”, a mai spus sportiva pentru sursa citată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton