Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Andreea Bănică să pozeze în Playboy. „Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ”

Câți bani a primit Andreea Bănică să pozeze în Playboy. „Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ”
9

de Roxana Mirea,

Andreea Bănică a povestit cum tatăl ei și Lucian Mitrea au convins-o să pozeze în revista Playboy, în 2001. Artista a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a fost întrebată dacă astăzi s-ar mai dezbrăca în această revistă. Pe de altă parte, Andreea Bănică a mărturisit și câți bani a primit pentru pictorialul de la acea vreme.

Câți bani a primit Andreea Bănică să pozeze în Playboy

Andreea Bănică a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a fost întrebată dacă s-ar mai dezbrăca astăzi în Playboy.

„Cred că aș arăta mai bine acum. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da. La vremea aceea, am spus da pentru bani. Nu știu de ce domnul Silviu Boerescu a spus că nu primeam foarte mulți bani, dar a fost o sumă deestul de mare. A fost 10 mii de dolari. Atât am primit pentru acel pictorial la vremea aceea. Sunt foarte mulți ani de atunci. Pentru mine, au fost niște bani veniți așa din cer. Într-adevăr, cu rușinea mea cu tot, de-abia m-au convins tatăl meu și Lucian să pozez în această revistă. Tatăl meu, când a auzit… El, primul număr cu Dana Săvuică, a venit cu el acasă și mi-a spus: „Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog să pozezi.” Vai, l-am făcut în toate felurile. Am zis: „Doamne ferește! Ești nebun? Cum să spui tu, tatăl meu, așa ceva? Să mă vezi dezbrăcată în revistă. Niciodată.” Ei bine, când a venit oferta din partea revistei, amândoi au complotat și s-au pus de acord să pozez în această revistă.

Lucian mi-a promis marea cu sarea, că nu va fi nimeni acolo decât el și fotograful. Îmi venea să îi spun: „dă-l afară și pe fotograf, pozează-mă tu! Nici tu! Eu singură.” Am pozat în bikini. Mi-au scos bikinii în Photoshop. Atât de mare era rușinea mea, iar când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ”, a declarat Andreea Bănică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Andreea-Banica-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea Bănică: „Acei bani au fost foarte importanți în viața mea”

În continuare, Andreea Bănică a mărturisit că nici nu voia să vadă acea revistă pentru că nu i-a plăcut nici coperta. Chiar dacă i-a fost rușine să pozeze în Playboy, artista recunoaște că acea sumă de bani pe care a primit-o în schimbul acelui pictoria a fost foarte importantă pentru ea.

„Nu voiam să o văd pentru că nu mi-a plăcut coperta. Au vrut ei neapărat să facă acea copertă pe care eu nu mi-am dorit-o. Nu o simțeam, nu simțeam acea poziție, nu mi-a plăcut deloc. Mi-a fost rușine, dar acel venit al meu, acei bani au fost foarte importanți în viața mea. Și da, a fost cea mai mare parte din bani cu care mi-am luat un apartament, pe care îl am și astăzi și de care mă bucur și de care îmi aduc aminte cu drag. Într-adevăr, părinții mei după ce au decedat, a vândut și sora mea apartamentul și o parte din bani m-au ajutat să pot să îmi iau acest apartament, dar banii din Playboy pentru mine au fost căzuți din cer”, a mai povestit Andreea Bănică.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton