Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Loredana pentru a poza în Playboy. Dan Capatos: „Cel mai mult luase ea”

Câți bani a primit Loredana pentru a poza în Playboy. Dan Capatos: „Cel mai mult luase ea”
11

de Roxana Mirea,

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Pe lângă vocea ei, fanii sunt impresionați și de modul în care arată. Nu mai este un secret pentru nimeni că Loredana Groza a pozat în Playboy. Ba chiar, ea a apărut pe coperta revistei în luna noiembrie a anului 2000. Câți bani a primit Loredana pentru a poza în Playboy.

Câți bani a primit Loredana pentru a poza în Playboy

Loredana Groza a apărut pe coperta revistei Playboy, în luna noiembrie a anului 2000. Pentru a accepta să se lase fotografiată în costumul Evei, artista a primit suma de 13.000 de euro, cea mai mare sumă primită de către o vedetă din România până la Andreea Antonescu. Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe jurata de la „X Factor” și a spus pentru câți bani a renunțat la haine.

Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000”, a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului, potrivit libertatea.ro.

Acel număr din revistă, cu Loredana pe copertă, s-a vândut în 143.500 de exemplare. Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia, iar negocierile pentru apariția artistei în Playboy au durat 6 luni.

După ce născusem am primit această propunere și, ținând cont că încă există prejudecăți în lume și în România, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd”, a povestit, la vremea respectivă, despre această experiență Loredana Groza.

loredana-262326750_10224336297929352_3015165746035292972_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum a convins-o Dan Capatos pe Andeea Antonescu să pozeze în Playboy

De asemenea, în cadrul aceluiași podcast, Dan Capatos a vorbit și despre Andreea Antonescu. Ea a spus cum a convins-o pe cântăreață să pozeze în Playboy. Artista a cerut la vremea respectivă 50.000 de dolari, însă după negocieri au ajuns la 30.000.

Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul”, a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton